fbpx

Svetovni dan živali – Se spomnite, kdo je zmagal lani?

Oglasno sporočiloMars

Če smo vas lansko leto spraševali, kdo je vam ljubši – pes ali mačka – in s spletnim glasovanjem razrešili večno dilemo (z majhno prednostjo so namreč zmagali človeku najbolj zvesti prijatelji), vas bomo letos vprašali, zakaj so vam ljubši.

Ker vas pomirijo, ko jih najbolj potrebujete? Ker vam v trenutku zlezejo do srca? Ker so vedno na vaši strani? Ali mogoče zato, ker ne sodijo vaših pevskih sposobnosti?

Zagotovo ni nobena skrivnost, da je ljubezen do živali edinstven občutek, saj so živali pomemben del naših življenj. In številni ljubitelji živali vsako leto posebno pozornost namenijo 4. oktobru, dnevu, ko ves svet obeležuje Svetovni dan živali. Na ta dan, tako posamezniki kot podjetja, opomnijo na pomembnost sobivanja z živalmi in proslavijo ta edinstven fenomen – vzajemno ljubezen med človekom in živaljo.

Tudi družba Mars bo letos pred svetovnim dnevom živali z različnimi aktivnostmi ozaveščala o odgovornem lastništvu in o skrbi do vseh živali. S priljubljenima blagovnima znamkama na področju prehrane hišnih ljubljenčkov, Pedigree® in Whiskas®, družba Mars poziva lastnike mačk in psov (in tiste, ki še to boste), da z uporabo ključnikov #psisozakon ali #mackesozakon na družbenih omrežjih – facebook.com/PsiSoZakon in facebook.com/WhiskasSlovenija – tokrat sodelujejo v simpatični razpravi, zakaj so vam ljubši psi ali mačke.

Svetovni dan živali – 4. oktober

O Mars Petcare:

Mars Petcare je vodilno podjetje za hrano za hišne ljubljenčke in veterinarske storitve, ki dnevno sooblikuje boljši svet za hišne ljubljenčke. Mars Petcare ima skupaj 38 trgovskih blagovnih znamk v svojem portfelju, vključno z več kot milijardo vrednimi znamkami, kot so PEDIGREE®, WHISKAS®, ROYAL CANIN®, BANFIELD® in IAMS®. Ostale vodilne znamke so: CESAR®, NUTRO®, SHEBA®, DREAMIES®, KITEKAT®, CHAPPI®, CATSAN®, FROLIC®, PERFECT FIT®, GREENIES®, EUKANUBA in NATURA.

Dodatne Informacije

Pedigree, Whiskas

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!