fbpx

Ta astrološka znamenja, ki morajo postati par vsaj enkrat v življenju

Foto: imdb

Zdijo se nezdružljivi, vendar… Nikoli ne morete že vnaprej vedeti, ali bi bili z nekom dober par ali ne. Oseba se vam zdi privlačna, seksi in karizmatična, vendar se včasih vajine poti nikakor ne združijo.

Če pogledate v astrologijo, boste ugotovili, da ni vse tako, kakor se zdi.

Poglejmo kateri astrološka znamenja veljajo za nezdružljiva, a jim astrologija napoveduje vsaj eno nepozabno srečanje.

Ribi in strelec

Pravijo, da je ta par na prvo žogo nezdružljiv in da v ljubezni nima velikih možnosti za uspeh. Ribe so zelo občutljive, medtem ko strelca najbolj zanimajo svoboda, potovanja in avanture. Imata pa nekaj skupnega – ljubezen do bližnjega.

via GIPHY

Oba sta zelo občutljiva in zelo cenita ljubezen. Prav tako se ribi in strelec dobro dopolnjujeta in drug v drugem spodbujata kreativnost.

Bik in kozorog

Ta dva znaka sta trmasta in si popolnoma nasprotujeta – toda nasprotja se privlačijo. Tako bik kot kozorog sta zelo ambiciozna in se občudujeta.

via GIPHY

Biki sanjajo velike sanje, kozorogi pa so bolj praktični in realistični. Skupaj ustvarita dobro ravnovesje.

Oven in vodnar

Ta dva znaka sta popolna nasprotja. Ovni imajo močno naravo, medtem ko se vodnar umakne v svoj introvertirani kotiček.

via GIPHY

A oba raje tvegata kot pa se odločita za običajen vsakdan, ki lahko vodi v dolgočasje. Ko sta skupaj, preprosto sijeta, izžarevata močno energijo.

Dvojčka in rak

To je še en nepričakovan par. Dvojčka in rak bosta verjetno odlična kombinacija, saj oba cenita prijateljstvo in ljubezen na povsem drugačni ravni.

via GIPHY

Rak lahko dvojčke nauči potrpežljivosti, medtem ko so dvojčki družabni in odprti. Na skrivaj se občudujejo in se imajo radi bolj, kot se zdi na prvi pogled.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.