fbpx

Sanjski moški: tako boš prepoznala popolnega moškega

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Vsaka ženska si želi v življenju sanjskega moškega - moškega vrednot. Nekoga, ki uživa v njihovi družbi in jih ima preprosto rad. In kakšen je sanjski moški, moški vrednot?

Je samozadosten. Neodvisen in išče partnerko z enakimi lastnostmi. Je oseba visoke vrednosti in je finančno, fizično, mentalno in čustveno neodvisen.

Je nekdo, ki ima veliko uspeha v svojem poklicnem življenju in je uspešen tudi v svetu zmenkov. Je privlačen, samozavesten in ve, kako ravnati z žensko, da se počuti ob njem lepa in vredna.

Še nekaj lastnosti takšnega moškega

1. Je pozitiven

Ali ste opazili, da prej opazite ljudi, ki se smejejo, kakor tiste, ki se mrščijo? Moški vrednot, uživa v tem, da je z vami in z njim se zdi vse tako preprosto. Hvaležen je za vse, še posebej za vas. Ima pozitiven pogled na življenje in tudi najbolj mračne situacije ga ne razburijo. To je zato, ker verjame, da je življenje dobro.

2. Čustvena inteligenca

Čustvena inteligenca se razlikuje od osebe do osebe in je sestavljena, vendar ni omejena na te lastnosti: samozavedanje, družbena zavest ter upravljanje sebe in odnosov. Vse te lastnosti so izjemno pomembne v življenju moškega, te lastnosti ga naredijo takšnega, kot je.

via GIPHY

3. Je zagnan

Namen ga zlahka vodi skozi življenje. Vodijo ga uspeh, družina ali osebna rast. Našel je svoj namen v življenju in ga ni strah tega pokazati ali povedati.

4. Visoka samopodoba

To ne pomeni, da je egoist! Samospoštovanje pomeni, da se zavzema zase, ve, kaj hoče, in ima pozitiven odnos. Dela na sebi in je samozadosten, nikoli ni odvisen od nekoga drugega, da bi povečal svojo samozavest.

via GIPHY

5. Zavezanost

Želi si stabilen in neposreden odnos. To je čustveno zrel moški. Njegov slog navezanosti je varen, kar pomeni, da mu je udobno biti intimen in ranljiv. To pomeni, da se bo obnašal kot odrasla oseba, za razliko od večine moških, ki se obnašajo kot petletniki.

6. Stoji za svojimi besedami

Ima dobro samopodobo. Pozna svoje prioritete in se jih ne boji zaščititi. Nihče drug ne more vplivati ​​na te temeljne vrednote, po katerih živi. Niti vi.

via GIPHY

7. Ve, kaj hoče

Lahko so to otroci, poroka, nova kariera, boljša služba, lastno podjetje itn. Dobil bo vse, kar si bo zamislil. Takšni moški so znani po trdem delu.

8. Razumevanje

Če ni medsebojnega razumevanja, ni odnosa. Poskuša biti najboljša različica sebe. Razume razloge za vaša dejanja in čeprav se morda ne strinja z njimi, vas še vedno podpira.

9. Spoštovanje

Odnosi so zgrajeni na zaupanju in spoštovanju. Upošteva vaše mnenje, tudi če nasprotuje njegovemu.

via GIPHY

10. Ne igrajo iger

Da vedeti, kakšne so njegove namere. Nobenega vprašanja ne pušča neodgovorjenega in je popolnoma jasen glede svojih namenov. Zagotovo vam bo povedal, ali želi biti z vami ali ne.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!