Ta astrološki znak čaka čarobna ljubezen do 20. januarja: koga čakata strast in romantika?

Foto: IG authenticlovepresets
Zadnjič posodobljeno: :

To je astrološko znamenje, ki odpira čarobno škatlo ljubezenskih želja!

Vladavina kozoroga se je začela 21. decembra in bo trajala do 20. januarja 2021. Do 19. januarja 2021, dokler Sonce ne vstopi v znamenje vodnarja, se bodo na nebu zgodile velike spremembe.

Spremembe, dragi kozorogi, prihajajo k vam na področju financ, materialnih stvari, naložb in dela, zato so lahko na vidiku večje poslovne spremembe v pozitivnem smislu, pa tudi spremembe v načinu razmišljanja, v odnosu do mnogih življenjskih situacij, v partnerskih odnosih. Možne so tudi selitve, več krajših, pa tudi daljše potovanje med letom, intenzivnejši odnosi z brati in sestrami, sorodniki.

Vsekakor vam je s hrbta padlo breme, lahko si oddahnete, poskrbite za svoje zdravje in v vsakem primeru očistite prostor okoli sebe, pa tudi sami sebe, da naredite prostor za nove ljudi, ideje in nove projekte.

Od 8. januarja bo planet ljubezni Venera vstopil v znamenje kozoroga, zato se pripadnikom tega znamenja nasmiha ljubezen, razburkala se bo domišljija in pretresla se bo čarobna škatla ljubezni, ki jo je morda do zdaj vezalo preveč obveznosti. To je tista čarobna škatla z metuljčki, željami ter lahkimi in lepimi dogodki z osebo, ki vstopa v njihovo življenje ali pa je že tam.

Škatla se odpira, zato je pred vami v čustvenem smislu zagotovo zanimivo leto! Uživajte, dragi kozorogi, v letu 2021 in v čudovitih dogodkih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Astrologija odkriva, katera je vaša duhovna žival in kakšno moč vam daje