Japonska legenda – vsak ima sorodno dušo: kako poiskati čarobno nit ljubezni, ki je ni mogoče prekiniti

Zadnjič posodobljeno: :

To je 7 znakov, s pomočjo katerih lahko prepoznate osebo, s katero vas povezuje usoda!

Japonska legenda pravi, da obstaja nevidna nit usode, ki povezuje dve osebi, ki jima je usojeno biti skupaj. Povezani sta ne glede na vse – na čas, kraj ali okoliščine.

To je tisto, kar povezuje dve sorodni duši po tej japonski legendi.

1. Rdeča barva

Ta barva je povezana s privlačnostjo in željo. To je tudi barva usodne niti, ki po japonski legendi povezuje dve sorodni duši.

2. Izvor

Rdeča nit usode izhaja iz starodavnega vzhodnoazijskega verovanja. Po tem mitu bogovi vežejo rdečo nit okoli gležnjev tistih, ki jim je usojeno, da se srečajo ali si pomagajo na določen način.

3. Kot sorodna duša?

Koncept je podoben zahodnjaškemu konceptu “sorodna duša” ali “dvojni plamen”. Vendar se ta legenda bolj osredotoča na koncept “navezanosti” na nekoga in ne na iskanje druge polovice.

Rdeča je barva usodne niti, ki po japonski legendi povezuje dve sorodni duši.

4. Zgodba

Tudi ta legenda je vtkana v eno zgodbo.

Ko se je fant neke noči sprehajal po hiši, je zagledal starca, ki je bral knjigo. Vprašal ga je, kaj bere. Starec je rekel, da gre za poročno knjigo, in rekel mladeniču, da mu je usojeno, da se poroči z enim dekletom. Ko pa je fantu pokazal dekle, s katero naj bi se poročil, mu ta ideja ni bila všeč, saj se ni želel poročiti. Vanjo je vrgel kamen in pobegnil, kakor hitro je mogel. Leta kasneje se je fant poročil z eno najlepših deklet v vasi. Ko jo je dobro pogledal, je opazil nekaj nenavadnega. Njegova bodoča žena je imela na obrvi majhno brazgotino. Ko jo je vprašal, kako jo je dobila, mu je rekla, da je fant vanjo vrgel kamen.

Ta zgodba kaže, da je nemogoče ubežati usodi.

5. Usoda

Usoda bo šla po svoje in sčasoma se bo vse postavilo na svoje mesto. Pomembno je, da se ne borite proti rdeči niti usode.

6. Neskončnost

Ne glede na to, kako blizu ali daleč ste od te osebe, nit ostane. Včasih se boste počutili duševno ali fizično oddaljeni od osebe, ki ste ji namenjeni, vendar to ne vpliva na nit, ki vas povezuje.

7. Premagajte vse ovire

Če sta dva človeka ustvarjena drug za drugega, nobena ovira ne more prekiniti niti, ki ju povezuje. skupaj sta močnejša in vzdržljivejša. “To čarobno nit lahko raztegnemo ali zapletemo, vendar se ne bo nikoli pretrgala.”

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Tipi moških, ki niso primerni za zakon