fbpx

Ta-bl: zložljiva mizica za pod roko

Zložljiva mizica Ta-bl

Ta-bl je preprosta zložljiva mizica za pod roko, ki si zasluži mesto v vsakem domu. Stilsko dovršena in neverjetno uporabna, a kljub temu dovolj kompaktnih mer, da jo lahko pospravite, pa če ste še tako na tesnem s prostorom.

Ta-bl je preprosta zložljiva mizica za pod roko oblikovalskega dvojca Elle Halley in Nico Nardone iz londonskega studia Modernize Ltd. Ta sta želela pri izdelavi mizice Ta-bl združiti univerzalno privlačnost, vsesplošno uporabnost in življenje v majhnem stanovanju, kar jima je v najboljši možni meri tudi uspelo.

PREBERITE ŠE: The Edge: prenosna ‘vse v enem’ miza za sodobno življenje

Za mizico Ta-bl je vedno prostor.
Za mizico Ta-bl je vedno prostor.

Zložljiva mizica Ta-bl je izdelana iz hrastovega lesa, se pospravi sama vase in jo lahko uporabljate tako v zaprti prostorih kot na prostem. Na voljo je v štirih barvah, v prihodnosti pa se jih obeta še več. Potrebujete nočno omarico, stransko ali klubsko mizico? Ta-bl je lahko vse to in še več!

Dodatne Informacije

Več informacij:
ta-bl.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!