Ta horoskopska znamenja bodo spomladi našla ljubezen

Ta nebesna znamenja bodo spomladi našla svojo ljubezen

Foto: Nycolle Suabya / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Vsak letni čas prinaša romantične trenutke, a najlepše se je zaljubiti spomladi, ko vse cveti. Če gre verjeti astrologom, bodo to pomlad svoj ljubezenski razcvet doživela sledeča nebesna znamenja.

Riba
Ribam nič ne bo uničilo njihove ljubezenske sezone. Pomlad in poletje bodo preživele z romantiko in strastjo, kar jim bo dalo trenutke iskrene sreče. Ker so občutljive za težave drugih ljudi, kažejo prijaznost in empatijo, bodo pritegnile veliko pozornosti svoje sorodne duše, če je še niso našle.

Strelec
Ljubezen, ki jo čutijo do svojih partnerjev, je zelo močna, strast pa tako močna, da ne morejo več prelagati pomembnih življenjskih korakov. Če zakonska zveza še ni potrjena, se ne bojte narediti prve poteze in izkazati svojo ljubezen, saj ste za njo pripravljeni.

Kozorog
Kozorogi se bodo spomladi počutili bolje. Končno se bodo sprostili in se predali zapljevanju. Ne bo jim težko narediti nekaj lepega in pokazati svoje ljubezni.

Oven
Z lepšim vremenom tudi ovni najdejo novo vnemo, ki jim dviga samozavest. Ovni bodo to pomlad bolj zapeljivi in ohranjali razmerje ter izrazili svoje občutke. Nič ne bo ustavilo njihovih želja pri uresničitvi ljubezni.

Foto: Pixabay

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!