V partnerskem odnosu obstaja 6 tipov žensk: kateri se je najbolje izogniti

Foto: Cottonbro / Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Včasih se v odnos zaletimo prehitro, saj si želimo bližine, a po določenem času ugotovimo, da bi lahko že prej prepoznali znake, ki kažejo na to, da se bodo v razmerju pojavile težave. Zato, moški, preden ponovite napako, preverite, katerim tipom žensk se je dobro izogniti in kako ugotovite ali bo odnos z njo le lekcija ali bo veza postala dolgotrajna.

Alfa samica

Ima več izkušenj kot vi, ponavadi je starejša in vsekakor modrejša. Je družabna, ambiciozna in natančno ve, kaj hoče, tako v spalnici kot zunaj nje. Njeni glavni aduti so inteligenca in samozavest. Odnos z njo lahko traja leta, a za to na drugi strani potrebuje samozavestnega moškega.

Sproščena

Je čedna, lahkotno oblečena in ima raje trenirko namesto obleke. Rada ostane doma in se ob dobri večerji druži s prijatelji. Je rada v krogu prijateljev, saj ji je to največja vrednota. Aduti takšne ženske so, da ne mara drame in konfliktov, dobro razpoloženje pa je pri njej zagotovljeno. Odnos z njo je udoben in stabilen ter traja dokler se eden ne zasiti in si zaželi nekaj bolj vznemirljivega. Ali pa traja večno, če ste kompatibilna.

Žurerka

Redko je budna pred poldnevom, pozna na tisoče ljudi in vedno ima rezervni načrt za petek ali soboto zvečer. Čeprav je fizično privlačna in ima prijeten ter družaben značaj, s katerim očara vse okoli sebe, ni ravno dober material do moških. Zveza z njo nima velikih možnosti za prihodnost in zelo verjetno vas bo zapustila, takoj ko se bo ponudila boljša priložnost. Kljub temu je zabavno, dokler traja.

Netipična

Je nekoliko čudna, ima nenavaden smisel za humor, oblači se netipično, v duši pa je res dobra. Včasih ji je težko zaupati, ker v zadnjem trenutku spremeni svoje načrte in se bolj zanaša na instinkt kot na razumne odločitve. Večere z njo boste preživeli v filozofskih razpravah in na nenavadnem zmenku. Njena aduta sta spontanost in izvirnost, s katerima vas bo osvojila in vam omogočila, da se odklopite od realnosti. Če pa ste praktičen fant, ki rad načrtuje, zveza nima veliko možnosti za uspeh.

Prijateljica

Je nekdo, ki vam je bil vedno všeč, vendar niste želeli ogroziti dolgoletnega prijateljstva. Verjetno vas bo združil alkohol in spontanost. Prednost takšnega dekleta je v tem, da si pred njo popolnoma sproščen, se vedno smejiš in se imaš lepo. Iz tega odnosa lahko nastane dolga stabilna zveza. V zakonu je pripravljena na kompromise, ter je idealna žena, dokler dobi tisto, kar pričakuje – spoštovanje in pozornost.

Neprimerna

Ne glede na to, ali gre za poročeno sodelavko, sestro najboljše prijateljice, punco, ki preveč pije ali menja fante, ponavadi drži, da je “najslajše sadje vedno prepovedano”. Z njo se preprosto ne morete dolgočasiti in vaše življenje se bo spremenilo v dramo, celo triler. Sprehod z nekom, ki je za vas popolnoma napačen in neprimeren je včasih lahko eden najboljših načinov, kako ugotoviti, kaj želite od odnosa, hkrati pa dober način za ustvarjanje zgodb, ki jih boste lahko povedali svojim vnukom.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
10 znakov, da imate “popolnega” moža: preverite, ali je tudi vaš takšen