fbpx

Tako preveriš ali ga izjemno privlačiš, ker ga izda prav to!

Kako ugotoviš koliko ga v resnici prilačiš? Prav to ga bo izdalo!

Včasih je res, res težko ugotoviti, ali si osebi, ki te zanima, všeč. Ko se boš naslednjič spopadala s podobno situacijo, naredi ta preprost test, ki bo razkril, ali ga privlačiš.

Vse, kar moraš storiti je, da ga poskusiš nasmejati, in če ti to uspe, imaš pri njem “šanse”.

Če nekoga namreč zanimaš, je bolj verjetno, da se bo smejal tvojim šalam – pa tudi če niso dobre. Če pa se zate ne zanima, se skoraj gotovo ne bo smejal vsemu, kar rečeš, pa tudi če je objektivno gledano zares smešno.

Psihologi so to teorijo preizkusili v treh različnih raziskavah, ki so objavljene v reviji Personality and Social Psychology Bulletin. “Oba spola sta poskusila s humorjem in pri obeh so se osebe, ki so jih dojemale kot privlačne, na to pozitivno odzvale in jih ocenile kot duhovite,” pravijo raziskovalci.

Glede na študijo, opravljeno leta 2009, so ugotovili, da je tako pri moških kot pri ženskah slab smisel za humor enako neprivlačen. Druga raziskava, objavljena v reviji Psychological Report, je proučila učinek humorja pri moških, ko se poskušajo v lokalih spogledovati z ženskami. Tisti, ki so pripovedovali šale, so bili ženskam privlačnejši kot pa tisti, ki niso pokazali nobenega smisla za humor.

V katerih situacijah si neustavljivo privlačna?

Kdaj si moškim zelo, zelo seksi? Neustavljivo privlačna si, …

1. … ko se nasmejiš do solz.

via GIPHY

V tem trenutku si srečna, neobremenjena, iskrena, takšna, kot si. Moški ne marajo “igralk” in bahavih deklet – nasprotno, tvoja naravnost ima prednost!

2. … ko zardiš od sramu.

via GIPHY

Enako kot pri prvi točki – tako pokažeš sebe. S tem pokažeš svojo “ranljivo” in čustveno stran.

3. … ko se za kratek čas zbegaš.

Tudi ko imaš vklopljeno navigacijo na telefonu, se ti uspe izgubiti. A pravi džentelmen bo pomagal dami v težavah.

4. … ko ti pulover slučajno uide z ramena.

via GIPHY

Nimaš pojma, kako je moškim to seksi. Zdaj se bo dobesedno začel sliniti …

5. … ko imaš neukrotljive lase.

Pramen ti vedno pada na čelo, tebe živcira in si ga stalno popravljaš. Iz nekega razloga je moškim to všeč in v takih trenutkih si želijo, da bi jim dopustila, da ti ta pramen s čela popravijo oni.

6. … ko se hihitaš.

Tudi to je znak tvoje naravnosti.

7. … ko si samozavestna.

Ker so ženske, ki vedo kaj želijo, zelo, zelo privlačne …

Si ugotovila?

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!