fbpx

Tako se lahko v 2019 stilski moški obleče od glave do pet

Modna policija se že več let ne osredotoča le na nežnejši spol, ampak so pod drobnogledom tudi moški. In pravemu stilskemu moškemu ni vseeno, kaj da nase. Na pravimoski.si boste našli vse, kar potrebujete za modno 2019. Tam je namreč širok izbor oblačil in čevlje, kjer boste dobili vrhunsko kakovost za vrhunske cene. Za vas smo pripravili nekaj kosov, brez katerih modni moški v 2019 ne smete ostati.

To je pet kosov, ki v moški omari v 2019 ne bi smeli manjkati.

Elegantne stilske jakne

Iščete stilsko toplo zimsko jakno ali pa morda elegantno jakno, ki je popolna za prehodno obdobje med zimo in pomladjo? Visokokakovosten material zagotavlja udobje, brez težav prenaša veter in pomladne plohe, telo pa ostane toplo in suho. Sodobna zasnova izpolnjuje najnovejše modne trende, s tovrstnimi jaknami pa boste zagotovo ujeli pogled nežnejšega spola.

Jopice za aktivno preživljanje prostega časa

Kulska športna oprema je brezčasna klasika, ki ne izgubi svoje moči in ki preprosto mora biti v moški omari. Na pravimoski.si najdete široko paleto trendovskih jopic iz udobne bombažne tkanine, s kapuco ali brez.

Srajca je #musthave

Razmislite in se vprašajte, kakšno oblačilo vas najbolj definira? Če ste ugotovili, da je to moška srajca, ste zmagali. Ali je to klasična enobarvna srajca, je potiskana? Je tajlirana ali je klasična?

Na kakšen način lahko dosežete statement videz?

Kakšna sreča je živeti v 21. stoletju, vsaj kar se mode tiče. Noben drug izdelek ni tako čislan, kot pa so moške hlače. Elegantna izbira so klasične hlače, na voljo pa so tudi hlače jogger (udobne elastične hlače) ali pa trenirke. Moda se že dolgo več ne držiu strogih družbenih spravil, ampak s trenirko pa se le ne odpravite v opero. Skratka, poudarek je na udobju in praktičnosti, kar odpira možnosti za samoizražanje.

Čevlji

Na voljo so različne vrste čevljev, ki so narejeni iz udobnih materialov (usnje, eko usnje, tekstil) in trpežene podlage za udobno hojo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
pravimoski.si

Vsebino omogoča pravimoski.si.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!