fbpx

To je uradno 20 najlepših držav na svetu, med njimi tudi Slovenija

Če razmišljate o počitnicah, boste z veseljem slišali dobro novico, ki vam lahko služi kot svež navdih. Pri Rough Guides so izdali svoj letni seznam najlepših držav na svetu in med njimi je tudi Slovenija. Katere so torej najlepše države na svetu in na katerem mestu je naša Slovenija

Rough Guides je izdal svoj letni seznam najlepših držav na svetu. Med prvih dvajset se je uvrstila tudi Slovenija. Le na katerem mestu je naša lepotica?
Sicer pa so se na seznamu znašle različne države, ki so jih pri Rough Guides opisali kot “pravljične, veličastne, nepozabne in spektakularne”. Pri Sloveniji so zapisali, da je “majhna, a veličastna, mesta so pravljično očarljiva in se zdi, da so naravnosti iz Disneyjevih filmov. Podeželje je bujno, ponavadi prekrito z borovimi gozdovi, skozi katere se vijejo kolesarske ceste”. V galeriji najdete najlepše države na svetu in hitro poiščite, kje se skriva naša Slovenija. Namig: uvrstila se je višje kot naša južna soseda.

Galerija – Najlepše države na svetu

Dodatne Informacije

Več informacij:
roughguides.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!