fbpx

Tako se obnaša moški, ki ljubi

"Najdi osebo, ki te bo ljubila zaradi razlik med vama in ne kljub njim, pa boš našel ljubezen svojega življenja." - Leo Buscaglia

Moški in ženske razmišljajo drugače. Ljubezen in naklonjenost kažejo na različne načine. Na splošno so ženske bolj občutljive in prilagodljive. Po drugi strani pa imajo moški določeno vedenje, ki ga kažejo do ženske, ki jo imajo resnično radi.

Moški, ki ljubi…

… posluša

Ženske so pri poslušanju veliko bolj potrpežljive kot moški. Nekateri moški se obnašajo, kakor, da jim gre vse kar slišijo pri enem ušesu noter in pri drugem ven. Moški se bodo vedno osredotočili le na stvari, ki jih zanimajo. Torej, ko vas moški ne samo sliši, temveč je pozoren na to, kar govorite ter se odzove na slišano (aktivno poslušanje), ste lahko prepričani, da vas spoštuje in vas ima rad.

… se bo žrtvoval

Moški, ki ljubi, občuti tudi veliko nelagodja ob misli, da je njegova ženska nesrečna, še posebej, če lahko kaj naredi. Iz tega razloga je žrtvovanje za srečo njegove partnerke eden od načinov, kako ji izkazuje svojo ljubezen. To pomeni, da bo za žensko, kadar koli bo potrebno zapustil svoje območje udobja.

… bo pokazal svojo ranljivost

Moški so zelo previdni pri izražanju vedenja, ki ga drugi lahko štejejo za šibkost. A kadar moški ljubi, se ne ozira na to, ko je z žensko, ki jo ima rad.

Moški, ki ljubi, bo pokazal svojo ranljivost.

… je ponosen na vas

Ko resnično ljubi, mu ni težko povedati, kako ponosen je na svojo žensko. Vse, v čemer ste odlični, ne ostane neopaženo. Pravzaprav ga vse čudovite stvari, ki jih počnete, napolnijo s ponosom in veseljem.

… se bori za vas

Nikoli ne bo zamudil priložnosti, da vas brani in vam stoji ob strani, ko imate prav. Pravzaprav nikoli ne bo dovolil, da bi vas kdo prizadel. Storil bo vse, kar je v njegovi moči, da se nikoli ne boste znašli v takšni situaciji.

… se obnaša spoštljivo

Ne glede na to, ali gre za družinske člane ali prijatelje (o katerih nima najboljšega mnenja), se bo do njih še vedno obnašal spoštljivo. Ker ve, kako pomembni so ti ljudje za vas. Seveda vas bo opozoril, če bo opazil, da ima eden izmed njih “slab vpliv” na vas. Ampak to bo storil samo zato, ker vas ima rad in ne želi, da bi vas prizadeli.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.