fbpx

Tako se obnašajo različna horoskopska znamenja, ko so samska in si želijo spolnosti

Foto: Innamikitas / Pixabay

Kaj počnete, ko se bojite, da nikoli ne boste našli nikogar, ne samo za dolgoročno razmerje , tudi za spolne odnose? Ko se vam zdi, da nikomur niste privlačni in da je ljubezen nedosegljiv ideal ali iluzija in da bi v tem trenutku pristali na karkoli, samo da bi začutili dotik nekoga, pa čeprav neznanca?

Kako se spopadate s spolno frustracijo, ki seveda nikoli ni le pomanjkanje fizičnega stika, ampak pomanjkanje intimnosti, nežnosti in izmenjave energije?

Kaj pravijo zvezde, kako vidijo vsako astrološko znamenje v takšni situaciji.

Oven

Pošiljate sporočila vsem nekdanjim in se spogledujete s tistimi, ki odgovorijo. In to običajno ni tista oseba, s katero bi radi obnovili razmerje. Občasno se vprašate: “Kaj delam”, a natančno veste, kaj počnete.

Bik

Prenesete aplikacijo za zmenke, ki ste jo izbrisali, ker ste upali, da je ne boste nikoli več potrebovali. Ni vam lahko, če pomislite, kaj vas zdaj čaka, saj iz izkušenj veste, kako to poteka.

via GIPHY

Dvojčka

Odločeni ste premagati to šibkost – to je le skušnjava, sami sebi ste dovolj in se v svojem življenju niste nikoli počutili bolje. Morda si pobarvajte lase v zeleno, da si povečate samozavest.

Rak

Nočete biti sami. Ste ves dan v službi, in če slučajno ni dovolj dela, si nekaj izmislite. Ste obupani. Začnete brati psihologijo ali romane, ki vas spodbujajo k razmišljanju. Vse je boljše od žalovanja v samoti.

Lev

Začnete osvajati vse, ki so vam všeč – če ste obkroženi s tistimi, ki niso vaš tip, poskusite v vsakem najti nekaj posebnega, dragocenega in lepega. Če bi lahko uporabili samo telo nekoga in izključili osebo, bi to storili.

via GIPHY

Devica

Razširite svoje dejavnosti, uvedite večerne sprehode, aktivno telovadite in se gibajte. Niti na misel vam ne pride, da bi vas spolni nagibi potisnili v površen odnos. Ne znižujete svojih meril, ampak energijo usmerjate odločno in energično.

Tehtnica

Fantazirate o vznemirljivih dogodkih, gledate svoje najljubše ljubezenske filme, polne strasti, iz katerih vam srce bije hitreje in tečejo solze. Berete ljubezensko in erotično literaturo, ki vas spravi v pravo razpoloženje – torej v stanje prepričanja, da se vam bo zelo kmalu zgodilo nekaj lepega in vznemirljivega.

Škorpijon

Odločeni ste vzeti tisto, kar potrebujete, in če to pomeni, da greste v prvo kavarno in osvojite prvo osebo, ki se vam zdi vredna poželenja, potem to storite.

via GIPHY

Strelec

Tolažbo najdete v tesnem prijateljstvu. Potrebujete pa veliko tolažbe, zato se obrnite na tiste prijatelje, ki vam to lahko dajo. Pravzaprav nikoli ne prekinete stika z prijateljem z ugodnostmi, ker nikoli ne veste, kdaj ga boste potrebovali.

Kozorog

Situacijo vzamete v svoje roke, se zazrete vase in svoje življenje, na stvari, ki vas osrečujejo in sproščajo. Ste samozadostni in samozavestni, ne potrebujete nikogar, veste, da ste odlični, zato vam ni težko biti sami s seboj.

via GIPHY

Vodnar

Nočete podleči nizkim strastem, zato uporabite vse možne tehnike preusmerjanja energije libida – od hladnega tuša, do meditacije, izklopa računalnika (družabna omrežja so prevelik izziv) in ne grete nikamor, ste doma.

Ribi

Tavate naokoli in megleno upate, da boste srečali nekoga, ki je nežen in sladek, razmišljate o svojih preteklih odnosih ter koga še boste spoznali. Igrate se z mislijo, da nekomu pošljete sporočilo, a tega ne storite, ker se bojite reakcije.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!