fbpx

Tako vezo končajo posamezna astrološka znamenja: besede, ki pomenijo konec vajinega razmerja

Foto: Envato

Ni bil najin čas. Ni nama bilo namenjeno. So besede, ki jih večkrat slišite od oseb, ki zapuščajo vaše življenje.

Nikoli ni enostavno, ko se vajine skupne poti končajo. Ne glede na to kakšne besede namenite drugi osebi, jo besede skoraj vedno – prizadenejo. Nekateri se s tem soočajo bolje kakor drugi.

Poglejmo, kakšne besede lahko pričakujete od posameznega astrološkega znamenja ob prekinitvi razmerja.

Oven

“Ni bil pravi čas.” Ovni verjamejo, da morajo še ogromno doživeti, videti in narediti. Če vas zapuščajo, je verjetno delno krivo tudi to, da so navdušeni nad nečim drugim. A ne glede na to bodo krivili čas, namesto da bi priznali, da jim je postalo dolgčas.

Bik

“Ne vidim skupne prihodnosti.” Biki vedo, kaj hočejo. Običajno se hitro zaljubijo, nato si vzamejo čas za spoznavanje osebe. In, če čez spoznajo, da z vami ne vidijo prihodnosti, ne vidijo smisla nadaljevati ter vam bodo to povedali.

Dvojčka

“Preprosto ne čutim več isker.” Morda tega ne želijo priznati, toda dvojčki ljubijo le začetke zvez. Navdušenje, spogledovanje, nepredvidljivost – od tega so odvisni. Ko začetna vznemerljivost popusti, ponavadi izginejo tudi iskre. Medtem ko se odnosi pri drugih sčasoma prelevijo v nekaj bolj sproščenega, bodo dvojčki v tem videli razlog za odhod in začetek z nekom drugim.

via GIPHY

Rak

“Nisem prebolel bivšega.” To lahko drži ali ne. Raki se ponavadi navežejo na stvari in ljudi – torej tudi na pretekle zveze. Tudi če nimajo občutkov do bivšega, še vedno primerjajo trenutne odnose s prejšnjimi, in če primerjava ni boljša, se bodo odločili da je čas za prekinitev.

Lev

“Nočem, da drug drugega zadržujeva.” Prevod – nočejo biti zadržani. Levi so radodarni in globoko ljubijo, vendar so nagnjeni k iskanju partnerjev s potencialom. Želijo si nekoga tako kreativnega in ambicioznega kot so oni, četudi jih zanimajo različne stvari. Če lev sumi, da jih morda kakorkoli zadržujete, odidejo.

Devica

“Moram delati na sebi.” V resnici ves čas delajo na sebi. Vedno bodo poskušali izboljšati katerikoli vidike življenja, za katerega menijo, da ni dober. Če pa se jim zdi, da morajo končati zvezo, nočejo navesti pravega razloga, ampak bodo raje preusmerili pozornost nase, in poskušali stvari končati mirno.

via GIPHY

Tehtnica

“Nisi ti kriv, jaz sem.” Tehtnice nočejo biti tiste, ki končajo zvezo, in zaradi tega traja precej časa, da se odločijo za razhod. Ne glede na razlog razhoda le redko kdaj pokažejo na drugo osebo. Krivdo raje prevzamejo sami v upanju, da bo to olajšala bolečino partnerju.

Škorpijon

“Zaslužiš si nekoga boljšega.” Škorpijoni v odnose dajo vse, kar imajo, a se pogosto borijo z vprašanji zaupanja. Tudi če imajo dober razlog, da z nekom končajo stvari zaradi slabega vedenja te osebe, še vedno verjamejo, da je težava tudi v njih. Vedo, kako se morajo odmakniti, da bi prizadeta oseba čim prej našla nekoga drugega, “boljšega” zanje.

Strelec

“Želiva si različne stvari.” Prevod – želite si zvezo, jaz ne. Strelec si želi enomesečne počitnice po Evropi. Sam. Medtem ko so sprva navdušeni nad idejo zveze, si lahko hitro premislijo in si zaželijo kaj drugega. Zato se bodo izgovorili, ko bodo želeli stvari končati, namesto da bi poskušali najti rešitev.

via GIPHY

Kozorog

“Imam preveč vsega.” Kozorogi so ponavadi precej zaposleni, vendar si vzamejo čas za zveze, ki so jim pomembne. Včasih se trudijo, da bi vse to uravnotežili, in v tem primeru je izgovor iskren. Če pa se niso resnično potrudili, da bi razmerje poskušali prilagoditi svojemu urniku, je to verjetno izhod, tako da se lahko brez odlašanja vrnejo k poslu.

Vodnar

“Preprosto nisem pripravljen na nekaj resnega.” Vodnarji želijo svobodo in si jo želijo močno zaščitili. Nočejo se zapletati v zvezo, ki od njih zahteva veliko. Nekaj ​​priložnostnega je običajno lažje, ker nihče ne more postavljati zahtev. Če se jim zdi, da razmerje postaja preresno, bodo situacijo zaključili.

Ribi

“Ljubim te, vendar nisem zaljubljen vate.” Ribe imajo v določenem trenutku veliko občutkov. Čeprav bodo nekega dne popolnoma zaljubljeni, se bodo naslednji dan počutili negotove. Morda verjamejo, da vas imajo radi, ker imajo do vas občutke, a jih skrbi, da niso tako zaljubljeni, kot bi lahko bili. Na ta način si želijo pustiti priprta vrata za prihodnosti, če bi ugotovili, da so storili napako.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!