Takšnega debakla z ličili še niste videli! Se kdo šali?

Zadnjič posodobljeno: :

Ti neuspeli poskusi ličenja so najverjetneje nekaj najslabšega, kar ste kdaj koli videli!

Malce pudra, maskare, rdečila in sijaja za ustnice delajo čudeže, kajne? Vendar ne tako, kot so si to predstavljala dekleta, ki so zaradi popolnega neuspeha pri ličenju na koncu postale tarča številnih komentatorjev na platformi Reddit. Podstran z naslovom Bad MakeUp Artists je zbrala primere grozljivega ličenja in bralci se ne morejo načuditi njihovemu občutku za “lepo”. Šalili so se, da imajo te punce dovolj plasti ličil, da prenesejo tudi sibirsko zimo, mnogi med njimi pa so kljub temu upali, da je to vendarle šala.

Eden od moderatorjev strani je poudaril, da je umetnost ličenja subjektivna stvar, vendar je vseeno mogoče dovolj dobro ločiti “drugačno” in “slabo”.

“Ko vidiš ‘slabo’, je to takoj očitno,” je dejal moderator in dodal, da so največje napake v slabi izbiri barve pudra, preveč poudarjenih obrveh in napačni izbiri senčil. Presodite sami.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!