fbpx

Tarot horoskop za leto 2023

Foto: envato

Pogledali smo v tarot karte, da bi videli, kaj nam prinaša leto 2023. To je najbolj natančen tarot horoskop za 2023.

Bliža se leto 2023 in poglejmo, kaj pravijo astrologi in tarot karte, kaj nam prinaša prihajajoče leto.

Ugotovite, katera karta predstavlja vaše znamenje in kaj razkriva!

Oven

Tarot karta: Neuspeh
Oven, vaša glavna naloga v letu 2023 je, da se spomnite starih neuspehov iz preteklosti, a ne zato, da obupate, ampak da se naučite lekcij in postanete boljša različica samega sebe. To velja tako za službene kot osebne odnose. Na podlagi prejšnjih negativnih izkušenj naredite načrt, kako doseči želeno. Učite se iz svojih izkušenj, vse je v vaših rokah. Denar porabite pametno in se izogibajte zapravljanju.

via GIPHY

Bik

Tarot karta: Princ diskov
Bik, za vas bo leto 2023 mirno leto, ki nakazuje stabilnost in blaginjo. Ampak to je zatišje pred nevihto. Imate veliko idej, ki samo še čakajo na uresničitev, izpostavite jih. Nikamor se vam ne mudi: preden greste proti svojim sanjam, morate narediti načrt. Predstavljajte si, da greste na pohod. Zdaj ste na poti, da naredite nekaj novega in lepega. Nekateri predstavniki znamenja lahko izvejo novico o naraščaju v družini.

Dvojčki

Tarot karta: Kraljica skodelic
Dvojčka, čaka vas čustveno nagrajujoče in lahko leto. Vaša naloga je, da se naučite poslušati nasvete bolj izkušenih in modrih ljudi. Privlačite jih s svojimi idejami in dobrimi deli. Prav tako veste, kako pomagati prijatelju, potolažiti in navdihniti človeka. 2023 je najboljši čas, da prisluhnete svoji intuiciji, saj si tako lahko zožite izbiro naslednjih podvigov.

via GIPHY

Rak

Tarot karta: As diskov
Vaša glavna naloga v tem letu je okrepiti svoj finančni položaj. In ne gre samo za finance, temveč za gradnjo trdnih temeljev za življenje, nekaj, na kar se lahko zanesete. To bo za vas leto stabilnosti, varnosti in plodnosti. Bodite aktivni, ne ostanite v coni udobja. Pogumno in odprto stopite v svet lepih sprememb.

Lev

Tarot karta: Kraljica mečev
Levi, to leto boste od sebe zahtevali trdne odločitve. Pomembna naloga leta 2023 je, da se odprete drugim ljudem, pokažete svoja čustva in omehčate led v sebi. Prav tako je zdaj priložnost, da končate tiste odnose, ki vam ne prinašajo ničesar dobrega ali produktivnega. Manj čustev, več zdrave pameti – to je vaš moto. Prevzemite odgovornost in vodite proces, uspelo vam bo. Bodite prožni in mehki na zunaj, vendar ostanite žilavi navznoter.

via GIPHY

Devica

Tarot karta: Vesolje
Karta Vesolje je ena najmočnejših kart v kompletu. Devico čaka posebno veselje. Imate veliko priložnost, da izstopite iz cikličnega kroga in svoje življenje obrnete za 180 stopinj. To je karta velikih in usodnih sprememb. Ko se boste pravilno odločili in naredili korak k novemu, se lahko začne vse spreminjati na bolje. Potrudite se in sadovi vašega dela vas čakajo. V poslovnih in ljubezenskih odnosih lahko dosežete višjo raven.

Tehtnica

Tarot karta: Zaljubljenca
Čeprav lahko pride do nekaj dvomov in skrbi, saj morate sprejeti pomembno odločitev, ki jo že dolgo odlašate. Toda če si vzamete čas in ohranite ravnotežje, bi moralo biti vse v redu. Ne prepirajte se z razumom ali čustvi – poiščite točko, kjer sta v ravnovesju. Poti in odločitve, ki jih boste izbrali, bodo prelomnica v vašem življenju. Kar pogumno naprej in ne bojte se prevzeti odgovornosti. Napačnih izbir ni.

via GIPHY

Škorpijon

Tarot karta: Osmica diskov
Leto 2023 bo za vas leto prijetnih naložb. Čas je, da investirate vase, v svoj razvoj in izboljšate svoj finančni položaj. Zelo pomembno je biti potrpežljiv in ne čakati, da bo rezultat prišel čez noč. Delajte na tem, kar si želite, in dobre stvari se bodo pojavile. Bodite dosledni svojim ciljem in pripravite strategijo. Vse se zgodi ob pravem času, zato se naučite biti potrpežljivi.

Strelec

Tarot karta: Čarovnik
To je vaše leto! Pokažite svojo briljantnost, samozavest in sposobnosti. Poudarite svoje lastnosti v poslu. Imeli boste ugodno komunikacijo in zlahka boste sklepali nova poznanstva. Privlačite ljudi in ste pogosto v središču pozornosti, vendar naj to ne okrepi preveč vašega ega. Recite, da sebi in življenju. To vas lahko pripelje do želenega cilja, uspeha in denarja.

via GIPHY

Kozorog

Tarot karta: Ravnovesje
Leto 2023 je za kozoroge posebno leto in čaka vas veliko pomembnih in pomembnih dogodkov. Pomembno je, da ste pozorni nase, da tam najdete oporo. To vam bo pomagalo rešiti sporna in konfliktna vprašanja ne samo z drugimi, ampak tudi s seboj. Vaša glavna naloga v tem letu je, da se naučite ohranjati ravnovesje v vsem: odnosih in delu, željah in umu, postavljanju meja z ljudmi in pomoči, ko jo res potrebujete. Delujte samozavestno, jasno, pošteno, dosledno. Ne bojte se prevzeti odgovornosti za svoja dejanja.

Vodnar

Tarot karta: Princ palic
Vodnar, to je odlično leto, da pokažete svojo briljantnost. Pripravljeni boste na razvoj, spogledovanje, uspeh. Če ste v razmerju, prevladujeta strast in velika želja, da bi izstopili iz običajnega okvira. To je odlična karta, vendar bo vodnar pri delu potreboval odločnost. Imeli boste željo po uresničitvi svojih načrtov. Ne dovolite, da bi ljudje okoli vas ustvarjali odpor. Svobodno in odprto se posvetite novim prizadevanjem.

via GIPHY

Ribi

Tarot karta: Poželenje
Ribe, pred vami je leto, polno goreče ljubezni. Česarkoli se boste lotili, vam bo s trudom zagotovo uspelo. Vse vaše želje se lahko uresničijo, le malo morate potrpeti in se potruditi. Bodite potrpežljivi, in potem bo zmaga vaša. Osredotočeni boste na ljubezen in uresničevanje svojih sanj. Ne obupajte pred ovirami – posvetite se svojemu razvoju.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.