fbpx

Te 4 stvari so skupne vsem moškim, ki varajo

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Vsi bi se radi zaljubili v nekoga, ki nas ne bo prevaral, vendar ni zanesljivega načina, kako prepoznati nezvesto osebo.

Ljudje smo različni in posledično imamo vsi različne preference, nagnjenja, motivacije in sprožilce. Poleg tega obstaja veliko različnih tistih, ki varajo in to počnejo iz različnih razlogov.

Vendar to ne pomeni, da ni nekaterih univerzalnih vrednot in navad, ki jih počnejo. Pravzaprav obstaja veliko vedenjskih kazalnikov, ki jih lahko najdemo pri večini njih, in naslednjih pet namigov je najpogostejših.

Zelo sumničavi so glede vašega obnašanja v razmerju

Oseba, ki ji ni mogoče zaupati, bo tudi oseba, ki bo težko zaupala drugim ljudem. Torej, če vaš partner nenehno dvomi o vsem, bodite pozorni.

via GIPHY

Telefon uporabljajo na skrivaj

Način, kako uporablja telefon, je dober pokazatelj, ali vas partner vara ali ne. Če svojega telefona nikoli ne pusti brez nadzora ali ga skriva pred vami, ker se boji, kaj bi lahko našli na njem, obstaja velika verjetnost, da se boji, da boste na njem odkrili nekaj nespodobnega.

Vedno so na telefonu

Še en velik pokazatelj nezvestih ljudi je, ko nenehno telefonirajo, medtem ko preživljate čas skupaj. Seveda lahko vaš partner uporabi svoj telefon, da pošlje le nekaj sporočil za službo ali se dogovori za srečanje s prijatelji. Toda če je ta pojav pogost, vse vprašajte, ali se ta telefon uporablja za delo ali za tretjo osebo.

via GIPHY

So izurjeni lažnivci

Nimajo težav z laganjem in jih večkrat zalotite pri laži. Nezveste osebe so vedno serijski lažnivci.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!