Teh 5 astroloških znamenj komaj čaka, da začnejo prepir!

Foto: IG lux_men_fashion

Tudi malenkosti jih zlahka vržejo iz ravnovesja, prepirali se bodo tudi, če se motijo.

Nihče se ne prepira rad, toda ljudje rojeni v določenih znamenjih, so pravi strokovnjaki na tem področju. Čeprav morda niso temperamentne narave, bodo z vami, če jih boste vrgli iz tira ali jim zagrozili, takoj začeli vroč prepir, da bi dokazali svoj prav (tudi, če se motijo).

Za razliko od večine astroloških znamenj, za katere je značilen diplomatski pristop k težavam in miroljubna narava, se jih pet raje prepira, kakor da bi reševali stvari na miren način.

Poglejmo, katera so ta znamenja.

Oven

Za ovna so značilni borbenost, impulzivnost in temperamentna narava. Z lahkoto jih vržete iz tira, zaradi tega morate biti previdni, ko jih nagovarjate, saj nikoli ne veste, kdaj bodo pričeli prepir.

Ko se razjezijo vam bodo to jasno pokazali, ne da bi izbirali besede. Ker so ponavadi prvi, ki začnejo prepir, skoraj vedno iz njega odidejo kot zmagovalci.

Bik

Redko pristanejo na kompromise in agresivno pristopijo k vsemu, kar jim ni všeč. Ne marajo, če se nekdo ne strinja z njihovimi pogledi in mnenji, zato lahko en napačen stavek v trenutku postane vzrok za velik prepir.

Znano je, da so biki zelo strastni ljudje in ta lastnost še posebej izstopa, ko se prepirajo. Ko jih razjezite, se lahko prepirajo dneve in dneve. Tudi, če se motijo, ljudje rojeni v tem znamenju, tega nikoli ne bodo priznali.

Dvojček

Dvojčki imajo radi, da je vedno vse po njihovem, in ko jim nekdo to prepreči, ne bodo le sedeli prekrižanih rok, ampak se bodo takoj pričeli prepirati. Raje imajo argumentirano razpravo, ker so besede njihovo najmočnejše in najbolj brutalno orožje.

Dvojčki so med prepiri lahko zelo nepredvidljivi, zato je težko vedeti, kako se bodo odzvali na določene stvari. Čeprav se zdijo mirni, ko jih izzovete postanejo agresivni in strupeni, ker se v njih tedaj prebudi njihova druga stran.

Lev

Levi so zelo ponosni ljudje in vedno poskušajo razmišljati pozitivno. Če pa slišijo, da o njih govorite negativne stvari ali jim grozite, jim bo zrasel ego in se bodo zelo ujezili. Ljudje, rojeni v tem znamenju ne marajo, če jih nekdo žali ali jim grozi, zato ne bodo usmiljeni, ko se bodo znašli v takšni situaciji.

Imajo močan značaj in se na splošno dobro razumejo z vsemi, če pa jih kaj vznemirja, bodo v trenutku začeli prepir. Dobra stvar je, da jih je lahko umiriti, zato prepir ne bo trajal dolgo, lahko pa, da bo zelo intenziven.

Škorpijon

Čeprav škorpijoni niso agresivne narave, se bodo razjezili, ko se bodo počutili prizadete in tedaj lahko postanejo vročekrvni. Vpili bodo, metali stvari in udarjali z roko v steno, samo zaradi tega, da bi iz sebe spravili vso jezo in vam pokazali, kako zelo so jezni.

Ljudi v tem znamenju ni enostavno razburiti, če pa vam to uspe, bodo takoj začeli prepir in niso redki primeri, da se dotaknejo nekaterih situacij iz preteklosti, za katere vas še vedno krivijo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUX MEN FASHION (@lux_men_fashion)

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Astrologi pravijo: to je 6 znakov, ki imajo v življenju največ ljubezenske sreče!