Kaj je po horoskopu vajina zveza?

Foto: IG couples4lovers

Kakšna usoda vajinega partnerskega odnosa je zapisana v zvezdah?

Hitro preverite, v katerem astrološkem obdobju ste pričeli novo partnersko razmerje, saj je od tega morda odvisno ali bosta ostala skupaj ali pa se bo vajina skupna pot končala?

Odnosi, ki so se začeli spomladi, v času vladavine bika, bodo trdni in stabilni, tako kot tisti, ki so se začeli v času, ko je bilo Sonce v vladavini temnega škorpijona.

Oven

Partnerjem, ki so razmerje začeli v času vladavine ovna, ne bo nikoli dolgčas. Med njima so vedno iskrice, rešitev za vse prepire najdejo v spalnici. Na druge dajejo vtis, da so tik pred prekinitvijo zveze, vendar je njihov odnos dovolj močan in bo preživel vsa nesoglasja in razlike. Med temi partnerji ni laži, poštenost pa je eden od temeljev, na katerih gradijo odnos.

Bik

Pari, ki so razmerje začeli v znamenju bika, imajo močno in stabilno zvezo. Ti odnosi se uspešno upirajo vsem težavam. Partnerja eden v drug v drugem vedno najdeta podporo. Nežnosti in strasti jim ne bo nikoli zmanjkalo. Edina nevarnost je lahko dejstvo, da se partnerja popolnoma predata skupnemu uživanju in zanemarjata druge ljudi, ki so jima blizu.

Dvojčka

Osebi, katerih ljubezen se je začela v času vladavine dvojčkov, sta predvsem dobra prijatelja in odlična življenjska sopotnika. Razpoloženi so za zabavo in druženje, imajo popolno medsebojno komunikacijo, in v njej ni ljubosumja, kar je odlika tega odnosa. Slaba stran je, da partnerji preveč vlagajo v družabno življenje, zato obstaja velika verjetnost, da si bodo v prihodnosti prenehali izkazovati nežnosti in bo njuna zveza lahko postala le prijateljska.

Rak

Ta odnos bo napolnjen z nežnostjo in romantiko, in partnerja ne bosta mogla biti dolgo časa ločena drug od drugega. Ne bo jima zmanjkalo nežnosti in topline, oba pa si želita družino z veliko otroci. Slaba stran je prevelika medsebojna povezanost, saj partnerja nočeta nikamor eden brez drugega.

Lev

Odnos, ki se je začel v znamenju leva, bo poln drame in strasti. Partnerja se bosta v enem trenutku močno prepirala, a v naslednjem trenutku se bo že odvijala strastna sprava v spalnici. Romantični izbruhi čustev so med njima pogost pojav. Ti pari se poskušajo predstaviti pred drugimi v najboljši luči, tudi če med njimi obstajajo nesoglasja.

Devica

Za ljubezensko zvezo, ki se je začela v času vladavine tega znamenja, je značilna trajnost in stabilnost. Vzajemna, obojestranska želja po varnosti partnerja drži trdno skupaj. Iskrena in odprta komunikacija ter odsotnost ostrih prepirov so še le nekatere prednosti tega odnosa. Partnerji bodo uživali v intelektualnih pogovorih in gledanju filmov. Kljub temu v tej zvezi morda manjka strasti, saj partnerji niso nagnjeni k odkritemu izražanju čustev.

Tehtnica

V tej zvezi se vse vrti okoli ljubezni, partnerji uživajo v izmenjavi nežnosti, pozornosti in daril, vedno so pozorni na občutke in želje drugega. So zaljubljeni, skupne romantične večerje in izleti jim pomagajo ohraniti strast. Ti ljudje se ne bodo zlahka spravljali v prepire, zato bi lahko bila edina težava pomanjkanje iskrenosti in zatiranje frustracij.

Škorpijon

To je strastno in vznemirljivo razmerje, v katerem se iskri od čustev. Od trenutka, ko sta se spoznala, sta začutila močno spolno privlačnost, ki bo glavni dejavnik preživetja te zveze. Pa vendar lahko pogosti prepiri, ljubosumni prizori in izbruhi posesivnosti sčasoma celo vodijo do razpada, če oba partnerja ne pokažeta dovolj strpnosti.

Strelec

Odnos, ki se je začel v času veselega strelca, temelji na medsebojnem spoštovanju in razumevanju. Partnerji niso obremenjeni z ljubosumjem in dvomi ter niso eden tistih parov, ki gredo vsepovsod skupaj. Osebna svoboda in neodvisnost sta zagotovo najpomembnejši dejstvi v tej zvezi.

Kozorog

Ta odnos morda ni napolnjen z nežnostjo, toplino in romantičnimi gestami, je pa stabilen in partnerjem daje občutek varnosti. Spoštujeta drug drugega in se izogibata prepirom, čustvenemu izsiljevanju in manipuliranju. Vse težave rešujeta hitro in enostavno. Spoštujeta denar in varnost, ki jima jo ta zagotavlja. Vendar bi morala storiti več na nežnejši strani odnosa, da se ne bi izgubila njuna medsebojna bližina.

Vodnar

Ta odnos bi lahko najlažje opisali kot nenavaden in zelo zanimiv. Na prvi pogled so to morda ljudje, ki si ne ustrezajo, so pa v resnici popoln par. Odsotnost ljubosumja je odličen temelj za vzpostavitev stabilnega odnosa. Odnos bi lahko trajal dolgo, če se partnerja ne bosta medsebojno dušila.

Ribe

Če ste nežni, romantični in iščete nenehne izlive ljubezni, je to idealno razmerje za vas. Velika ljubezen in naklonjenost, ki jo partnerja čutita drug do drugega, je zagotovilo za uspeh. Ta odnos bo napolnjen s čustvi, pa tudi občasno dramo. Ne glede na vse bosta eden in drugi skrbela za svojo ljubljeno osebo, čeprav se bo morda občasno žrtvoval na drugem področju, zaradi njune ljubezni.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vodnar, portret znamenja: kaj jim je všeč, s kom so združljivi, pred čim bežijo