Teh stvari nikar ne počni drugim: tako lahko razočaraš osebo glede na njeno astrološko znamenje

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Razočaranja so del življenja. Ljudje vas razočarajo na različne načine in vsak od nas se nanje odzove drugače. Kar moti vas, je nekomu čisto normalno. Preverimo, kaj razočara posamezni astrološki znak.

Razumeti moramo, da so razočaranja v življenju neizogibna. Včasih sam dogodek ni pomemben, ampak to, kako se odzovete nanje. Vsak se nanje odzove na svoj način.

Čeprav so razočaranja neizogibna, je pomembno, da se jih naučite sprejemati in jih spremeniti v priložnosti za rast.

Torej poglejmo, kaj vas lahko razočara glede na vaše znamenje.

Oven

Pomanjkanje vznemirjenja
Ovni so impulzivni in puščajo, da strast vlada njihovemu odločanju. So preračunljivi, če se odločijo za prijateljstvo ali katerokoli drugo zavezo, upajo, da se jim bo to splačalo. Če ne izpolnite njihovih pričakovanja strasti in navdušenja, bodo poskušali čimprej pobegniti.

Bik

Sprememba
Biki imajo velika pričakovanja, ker iščejo stabilnost in doslednost. V poskusih ohranjanja teh elementov bodo celo posesivni in manipulativni. Če jim pokažete kakršenkoli občutek nedoslednosti, bodo to videli kot grožnjo in bodo zelo razočarani.

via GIPHY

Dvojčka

Doslednost
Čeprav se dvojčki v odnosih ne zadržujejo dovolj dolgo, da bi se resnično soočili z razočaranjem, so lahko razočarani, ko vidijo omejitve pri doslednosti. Če bi jim obljubili vznemirjenje in bi jim mesto tega namenili doslednost in stabilnost, bodo hitro odšli.

Rak

Lažna ljubezen
Rak ljubi ljubezen in je vedno na lovu za resnično ljubeznijo. Iščejo jo, in če jo začutijo, jo sprejmejo z odprtimi rokami. Če bodo spoznali, da je bila vaša ljubezen, ki je bila nekoč videti kot prava ljubezen, lažna, bodo zelo prizadeti in razočarani.

Lev

Razdeljena pozornost
Levi uživajo v pozornosti, ne glede na to, ali se tega zavedajo ali ne. Težko se uprejo oboževanju, in ko ga prejmejo, si ga želijo vedno več. So tako konkurenčni, da si bodo nenehno prizadevali, da bi ostali na vrhu. Če pa bo oboževanje, upadlo ali se preneslo na nekoga drugega, bodo razočarani.

Devica

Neuspeh
Včasih je morda je težko prepoznati, kaj device ne razočara. Pomembno je vedeti, da so device zelo kritične in natančne do svojega dela in svoje podobe. Nesposobnost in neuspehi, povezani z delom, jih močno razočarajo. Pogosto so najbolj kritični do sebe, zato bodo, če jim ne uspe določen dosežek ali cilj, razočarani sami nad seboj.

via GIPHY

Tehtnica

Slabe odločitve
Tehtnice iščejo ravnovesje, pravičnost in enakost. Zaradi tega so vedno v težavah nad odločitvami, ki jih sprejemajo. Želijo se pravilno odločiti; imajo pa težave z uravnoteženostjo. Zamisel o napačni odločitvi jih močno bremeni. Izbira napačne odločitve jih razočara.

Škorpijon

Pomanjkanje nadzora
Škorpijoni so zelo inteligentni in lahko zaznajo nevarnost. Želijo se prepričati, da jih ne bi zavajali. Zaradi tega ponavadi želijo nadzorovati situacije in prevladovati v odnosih, da bi se izognili nepredvidenim okoliščinam. Kar jih lahko močno razočara, je pomanjkanje nadzora, zlasti v njihovem življenju.

Strelec

Pomanjkanje svobode
Strelec predstavlja znamenje gibanja, potovanja, filozofije in pustolovščine. Uspeva na novih dogodivščinah in izkušnjah. Ko nimajo možnosti, da bi se učili, rasli in širili svoja obzorja, postanejo razočarani.

via GIPHY

Kozorog

Pomanjkanje uspeha
Kozorogi dajejo velik pomen uspehu. Prizadevali si bodo doseči in preseči samo, da bi to dosegli. Za svoj uspeh ne potrebujejo nujno priznanj, le zavedanje, da so ga dosegli. Je zelo razočaran, če njihova prizadevanja ne vodijo do uspeha, ki so ga iskali. Kozorogi so zelo realistični in verjamejo, da bo trdo delo in predanost prineslo uspeh; kadar pa se to ne zgodi, postanejo razočarani in pogosto dvomijo o svoji vrednosti.

Vodnar

Zločini proti človeštvu
Humanitarnost je za vodnarje prednostna naloga. Nepošteno ravnanje, rasizem, zadrtost, krutost in zlorabe so stvari, ki nasprotujejo temu, v kar verjamejo. Borili se bodo za svoje prepričanje o enaki in pošteni obravnavi. Razočara jih vse, kar je v nasprotju s splošnim blagom človeštva.

Ribe

Krutost
Ribe so prijazno in nesebično znamenje, a tudi zelo občutljivo. Prizadevajo si, da bi jih vedno videli v najboljši luči. Kolikor je le mogoče, se bodo izognili nevarnostim in situacijam, ki povzročajo krutost, četudi to pomeni manipuliranje. Vse, kar si želijo je, da lahko ustvarjajo in živijo v miru.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!