Teslasuit: obleka za navidezno resničnost

Obleka za navidezno resničnost Teslasuit

Ljudje na različne bežimo od realnosti. S pojavom navidezne resničnosti smo dobili nov način, ki bo za marsikoga postala kot droga. Sploh ker je navidezna resničnost z obleko Teslasuit, obleko za navidezno resničnost, storila še korak bliže k pristnosti izkušnje. Obleka telo namreč stimulira s pomočjo električnih impulzov, s čimer je virtualno doživetje neverjeten približek resničnosti v neresničnem svetu.

Navidezna resničnost vse bolj prodira v naš vsakdan. Z obleko Teslasuit pa postaja že kar nevarna zamenjava za resničnost, saj je izkušnja izjemno pristna. Obleko so pripravili pri Tesla Studios DevTeam (podjetje ni povezano s podjetjem Tesla Motors), ta pa navidezno resničnost oplemeniti s pomočjo električnih stimulacij telesa.

PREBERITE ŠE: MAPO: Bluetooth lepotna maska za obraz


Za delovanju obleke za navidezno resničnost Teslasuit je zadolžen računalniški sistem s 4-jedrnim procesorjem, 1 GB sistemskega pomnilnika, 16 GB prostora za shranjevanje podatkov, operacijskim sistemom TeslaOS, za avtonomijo pa skrbi baterija z zmogljivostjo 10 tisoč mAh. T-Suit, kot tudi pravijo tej obleki za virtualno resničnost, je opremljen tudi z brezžično tehnologijo W-Fi, podpira pa ne le različne sete za navidezno resničnost, ampak tudi konzole (Playstation, Xbox). Za obleko boste morali odšteti 1400 evrov, a če pomislite, da se lahko z njo objemate na daljavo, boste to zlahka spregledali.

Teslasuit v praksi:

Dodatne Informacije

Več informacij:
teslastudios.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!