Teslasuit: obleka za navidezno resničnost

Obleka za navidezno resničnost Teslasuit

Ljudje na različne bežimo od realnosti. S pojavom navidezne resničnosti smo dobili nov način, ki bo za marsikoga postala kot droga. Sploh ker je navidezna resničnost z obleko Teslasuit, obleko za navidezno resničnost, storila še korak bliže k pristnosti izkušnje. Obleka telo namreč stimulira s pomočjo električnih impulzov, s čimer je virtualno doživetje neverjeten približek resničnosti v neresničnem svetu.

Navidezna resničnost vse bolj prodira v naš vsakdan. Z obleko Teslasuit pa postaja že kar nevarna zamenjava za resničnost, saj je izkušnja izjemno pristna. Obleko so pripravili pri Tesla Studios DevTeam (podjetje ni povezano s podjetjem Tesla Motors), ta pa navidezno resničnost oplemeniti s pomočjo električnih stimulacij telesa.

PREBERITE ŠE: MAPO: Bluetooth lepotna maska za obraz


Za delovanju obleke za navidezno resničnost Teslasuit je zadolžen računalniški sistem s 4-jedrnim procesorjem, 1 GB sistemskega pomnilnika, 16 GB prostora za shranjevanje podatkov, operacijskim sistemom TeslaOS, za avtonomijo pa skrbi baterija z zmogljivostjo 10 tisoč mAh. T-Suit, kot tudi pravijo tej obleki za virtualno resničnost, je opremljen tudi z brezžično tehnologijo W-Fi, podpira pa ne le različne sete za navidezno resničnost, ampak tudi konzole (Playstation, Xbox). Za obleko boste morali odšteti 1400 evrov, a če pomislite, da se lahko z njo objemate na daljavo, boste to zlahka spregledali.

Teslasuit v praksi:

Dodatne Informacije

Več informacij:
teslastudios.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljše brezžične nadzorne kamere 2021, ki pazijo na vaš dom