Test, ki razkriva vašo preteklost in prihodnost: odkrijte vse skrivnosti svojega življenja

Foto: Marcelo Matarazzo / Unsplash

Včasih bi še kako radi pogledali v svojo prihodnost, da bi videli tisto, kar vas v tistem trenutku najbolj zanima. Ali boste dobili službo? Boste spoznali ljubezen svojega življenja? Le kaj vas čaka v prihodnosti?

Test, ki je pred vami, pa vam ne bo le razkril prihodnosti, ampak vam bo povedal tudi nekaj delčkov preteklosti, le zaradi tega, da boste verjeli v njegove rezultate. Ste že nestrpni?

Umirite se. Sprostite svoje misli in iskreno odgovorite na spodaj navedenih 8 vprašanj. Ne predvidevajte, ne izbirajte odgovorov, ki si jih želite, ampak bodite resnično iskreni sami s seboj. Začnimo.

1. Zaprite oči in si predstavljajte, da ste v neznani sobi, kakšne občutke imate?
a) Počutim se udobno in prijetno.
b) Počutim se normalno, brez posebnih občutkov.
c) Počutim se žalostno in osamljeno.
e) Počutim se tesnobno.

2. Ali je prostor napolnjen s svetlobo?
a) Da, zelo svetlo je.
b) Ne, ni je dovolj. Potrebujem še več svetlobe.
c) Temno je, a mi je to všeč.

3. Ali je v sobi veliko pohištva?
a) Da. Slike, blazine, svetilke, zavese …
b) Kolikor je potrebno. Vsebuje vse, kar se potrebujete za normalno življenje.
c) Soba je prazna.

4. Je pohištvo v sobi skromno ali drago?
a) Skromno
b) Običajno
c) Razkošno

5. Za kakšno sobo gre?
a) Dnevna soba ali kuhinja
b) Spalnica
c) Kopalnica
d) Hotelska soba

6. Kakšen je pogled iz sobe skozi okno?
a) Čudovit razgled
b) Nič ne vidim
c) Pogled ni prijeten

7. Ste še vedno v sobi?
a) Sem v sobi
b) Nisem več v sobi

8. Ali želite zapustiti to sobo?
a) Da. Želim čim prej ven.
b) Ne. V tej sobi mi je udobno.
c) V tej sobi se počutim dobro, vendar bom vseeno šel ven.

Prihodnost je v vaših rokah. Foto: Drew Colins / Unsplash

In poglejmo rezultate vaših odgovorov.

1. Vprašanje
a) Če je vaš odgovor a, to pomento pomeni, da ste imeli prijetno in lepo otroštvo. Počutili ste se zaščitene in ljubljene. Spomin na otroštvo v vas prebudi topla čustva.
b) Vaše otroštvo je bilo prijetno, vendar se vam je mudilo odrasti in ste želeli čim prej nadaljevati svojo pot kot odrasla oseba.
c) Vaši spomini iz otroštva so žalostni in odpirajo številne čustvene rane.
e) V otroštvu ste se soočali z različnimi strahovi in ​​se niste počutili varne.

2. Vprašanje
a) Ko se ozrete nazaj, vidite le lepe spomine. V preteklosti je bilo vaše življenje čudovito, polno užitkov in pozitivnih čustev.
b) Imate lepe spomine na preteklost, vendar bi nekatere izkušnje resnično radi pozabili.
c) Vaša preteklost prinaša temne in negativne trenutke, vendar ne bi ničesar spremenili, ker vas je naučila izkušenj in pomembnih življenjskih lekcij.

3. Vprašanje
a) Podrobno in jasno se spomnite svoje preteklosti. Vsak prijeten spomin je pustil pečat v vaši duši in naučili ste se, da vse negativno spremenite v moč in dobro sporočilo.
b) Vaš pogled na preteklost vas ovira pri napredovanju. Živite ujeti med v preteklosti.
c) Preteklost pustite za seboj, ne da bi se ozrli nazaj in živite za srečnejšo prihodnost.

4. Vprašanje
a) V preteklosti niste imeli dovolj denarja in to pustilo pečat na vaši življenjski poti. Zaradi negativnih občutkov o finančni sferi iz preteklosti se še vedno počutite ujete v revščini, in ki vam ne omogočajo da greste naprej ter dosežete uspeh, ki ga lahko dosežete.
b) V preteklosti niste imeli večjih finančnih težav in materialni plati življenja ne pripisujete prevelikega pomena.
c) Soočali ste se s situacijo, da imate, ali nimate. Vse življenje si prizadevate doseči čim več obilja.

5. Vprašanje
a) V preteklosti ste imeli ob sebi pomembne ljudi, ki so vas usmerili na dobro življenjsko pot. Ta občutek varnosti in samozavesti vas spremlja skozi vse življenje in hvaležni ste staršem, ker so vam pokazali prave vrednote. Vendar ste še vedno nekoliko odvisni od mnenj drugih.
b) V preteklosti ste bili zelo svobodni in ste imeli vso svobodo slediti svojim upanjem in sanjam. Bili ste nekoliko uporni in niste prenašali kritik. Še danes imate težave z avtoriteto.
c) Bili ste sramežljivi in ​​umaknjeni, danes pa si prizadevate imeti svoj osebni prostor in ne želite, da ljudje vedo o vaši zasebnosti.
d) V preteklosti ste bili neodvisni in svobodni in vse, kar ste storili zase, je zgolj vaša zasluga. Ne zdržite dolgo na mestu in ne marate rutine.

6. Vprašanje
a) V prihodnosti imate čudovite sanje in vsak dan si ustvarjate nove sanje, ki si jih želite uresničiti. Ne bojte se negotovosti in verjemite, da bo vaša prihodnost čudovita.
b) Ob pogledu v prihodnost se počutite zmedeno in se bojite predati valovom usode. Želite si ostati v svoji coni udobja, vendar ne pozabite, kdor ne tvega in ne sprejme sprememb, ne bo mogel napredovati.
c) Ne porabite preveč časa za načrtovanje prihodnosti. Ne marate preveč odgovornosti in se ne obremenjujte z naslednjimi koraki. Želite čim bolj uživati ​​v sedanjosti.

7. Vprašanje
a) Imate prijetno življenje, ki ga ne želite spremeniti. Zadovoljni ste, če boste v prihodnosti na isti stopnji. Ne trudite se preveč, da bi bili uspešni.
b) Preveč analizirate in načrtujete, kako bi izboljšali svoj status v prihodnosti. Trudite se spremeniti svoje življenje na bolje in pustiti preteklost za seboj.

8. Vprašanje
a) Želite izkusiti nove življenjske dogodivščine in sprejeti vse izzive, ki jih prinaša življenje. Nenehno si prizadevate za napredek, kar bo v prihodnosti dalo odlične rezultate.
b) Ujeti ste v past preteklosti. Spominjate se lepih spominov in nenehno analizirate negativne ter se sprašujete, ali bi lahko kaj storili drugače in nekatere stvari popravili. Življenje v preteklosti vam ne dopušča, da bi bili srečni.
c) Zadovoljni ste s tem, kakšna je bila preteklost, kakšno življenje ste živeli v jem. In jo puščate za seboj. Delate velike korake k gradnji lepe in boljše prihodnosti.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!