fbpx

The Arcade – hotel za ljubitelje računalniških iger

The Arcade Hotel

V Amsterdamu so odprli hotel, posvečen ljubiteljem računalniških iger. V hotelu The Arcade je namreč odlično poskrbljeno za vse tiste, ki so odvisni od igranja videoiger, saj so vsako sobo opremili s široko paleto konzolnih iger in konzol, ki bodo potešile zahteve še tako zahtevnega igračarja.

Amsterdamski The Arcade (predel De Pijp) je hotel, ukrojen po meri ljubiteljev računalniških iger. Sobe namreč poleg standardne hotelske ponudbe nudijo tudi igralne konzole in širok nabor iger, v sobi za druženje pa je možnost preigravanja večigralnih iger. Kot pravi lastnik Daniel Salmanovich so igre odlično sredstvo za sklepanje novih prijateljstev in spoznavanje novih ljudi.

PREBERITE ŠE: Apartma The Open Book: knjigarnar čez dan, gost ponoči


Hotel The Arcade trenutno še ne diha s polnimi pljuči, po dokončanju pa bo imel 36 eno- in štiriposteljnih sob. Cena je med 75 in 350 evri na noč, gostje pa lahko izbirajo med številnimi konzolami, od N64s, Ataris, PlayStation do Xbox. Hotel se lahko pohvali tudi s knjižnico s stripi, izposojo kolesa in prodajo cvetličnih aranžmajev, tistih pravih, kakopak. Odpravite se na virtualen ogled hotela The Arcade z ogledom zgornjega videoposnetka.

Dodatne Informacije

Več informacij:
arcadehotel.nl

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!