fbpx

The Blues Brothers

Vsi, prav vsi ljubitelji blues glasbe in kultnega filma The Blues Brothers pozor! V Ljubljano prihaja odlična odrska postavitev iz Londona, ki nas bo nasmejala do solz in naše ude pripravila do tega, da bomo uživali in plesali skozi celo predstavo. Predstava, ki je pravzaprav koncert v malem, prihaja k nam iz znamenitega ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
Arena Stožice, Vojkova cesta 100, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
od 23,20 do 46 evrov v predprodaji

Vsi, prav vsi ljubitelji blues glasbe in kultnega filma The Blues Brothers pozor! V Ljubljano prihaja odlična odrska postavitev iz Londona, ki nas bo nasmejala do solz in naše ude pripravila do tega, da bomo uživali in plesali skozi celo predstavo. Predstava, ki je pravzaprav koncert v malem, prihaja k nam iz znamenitega londonskega West Enda. Za odlične igralce, pevce, glasbenike, plesne koreografije ter kostumografijo je tako poskrbljeno. Do rojstva fenomena The Blues Brothers pa je prišlo konec sedemdesetih in v začetku osemdesetih v kultni oddaji, ki je na sporedu tudi danes, Saturday Night Live. Črni klobuk, črno obleko in sončna očala sta tako prvič oblekla žal že pokojni John Belushi ter Dan Aykroyd. Življenje sta vdahnila pevcu Joliet Jake Bluesu, ki ga je odlično upodobil Belushi ter  Elwoodu Bluesu, igralcu ustne harmonike, ki ga je upodobil  Aykroyd. The Blues Brothers sta odraščala v sirotišnici, kjer ju je z blues glasbeno zvrstjo spoznal hišnik sirotišnice. Fanta vzljubita to glasbeno zvrst in ko odrasteta sta na ”božji” misiji razširiti blues glasbo med ljudi ter zbrati dovolj sredstev za obnovitev sirotišnice v kateri sta odraščala. Čaka nas večer odlične glasbe. Med drugimi bomo slišali uspešnice kot so Every body need somebody, Soul Man, Gimmie some lovin, Do you love me, Sweet home Chicago ter številne druge. Za vrhunsko igralsko in glasbeno zasedbo je vsak nastop posebno doživetje. V Ljubljani se bodo ustavili v sklopu evropske turneje in nas razveselili z blues klasikami, ki nas bodo z gotovostjo pripravile do plesa. Vse to in še veliko več nas čaka, ko bosta v mesto prišla Jake in Elwood Blues oziroma The Blues Brothers.

Prejšnje
1Way & Infra

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.