The Body Shop prihaja v Slovenijo

Po dolgem pričakovanju bodo izdelki The Body Shop konec oktobra na voljo tudi v Sloveniji, na začetku v spletni trgovini, v bližnji prihodnosti pa je v načrtu tudi odprtje več trgovin.

Kozmetični izdelki The Body Shop so zasnovani zelo preprosto, a jih že od leta 1976 drugi težko posnemajo. Gre za preplet naravnih sestavin, starodavnih receptur in sodobne tehnologije. Vse to je začinjeno z najboljšimi dišavami, ljubeznijo in veliko mero pozornosti do zaščite živali in narave.

The Body Shop prihaja v Slovenijo.
The Body Shop prihaja v Slovenijo.

The Body Shop je bila namreč prva svetovna lepotna blagovna znamka, ki se je začela boriti proti preizkušanju na živalih v kozmetiki, in je prvo podjetje, ki je bilo leta 1997 certificirano z znakom Leaping Bunny. To je edini mednarodno priznan certifikat, ki potrošnikom omogoča preprosto prepoznavanje kozmetičnih izdelkov, ki niso bili preizkušeni na živalih.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thebodyshop.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženski parfumi za jesen 2020: 10 mamljivih vonjev, s katerimi boš dobila številne komplimente