fbpx

The Body Shop prihaja v Slovenijo

Po dolgem pričakovanju bodo izdelki The Body Shop konec oktobra na voljo tudi v Sloveniji, na začetku v spletni trgovini, v bližnji prihodnosti pa je v načrtu tudi odprtje več trgovin.

Kozmetični izdelki The Body Shop so zasnovani zelo preprosto, a jih že od leta 1976 drugi težko posnemajo. Gre za preplet naravnih sestavin, starodavnih receptur in sodobne tehnologije. Vse to je začinjeno z najboljšimi dišavami, ljubeznijo in veliko mero pozornosti do zaščite živali in narave.

The Body Shop prihaja v Slovenijo.
The Body Shop prihaja v Slovenijo.

The Body Shop je bila namreč prva svetovna lepotna blagovna znamka, ki se je začela boriti proti preizkušanju na živalih v kozmetiki, in je prvo podjetje, ki je bilo leta 1997 certificirano z znakom Leaping Bunny. To je edini mednarodno priznan certifikat, ki potrošnikom omogoča preprosto prepoznavanje kozmetičnih izdelkov, ki niso bili preizkušeni na živalih.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thebodyshop.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!