fbpx

The woods of Sinic: glamping hišice v osrčju Pohorja

Foto: Booking.com

V osrčju slivniškega Pohorja se nahajajo glamping hišice z imenom The woods of Sinic, ki nudijo popolno razvajanje stran od mestnega vrveža.

Glamping The woods of Sinic, obkrožen z mogočnim bukovim gozdom je odličen naslov za vse, ki si želijo pobegniti od hrupnih mestnih ulic, vrveža vsakdana in skrbi. Nahaja se na nadmorski višini 1110 metrov in je kot nalašč za miren oddih ter popolno razvajanje v osrčju neokrnjene narave.

Kompleks se nahaja v bližini mariborskega Pohorja in ponuja bivanje v ljubkih lesenih hiškah, izdelanih iz macesnovega lesa. Ker so dobro izolirane si ogrevane so primerne tudi za zimske počitnice, saj se v neposredni bližini nahajajo smučišča. Velika steklena pročelja omogočajo razgled na okoliško naravo, tako lahko kar iz postelje preštejete listke na sosednjem drevesu.

Pred hiško je prostorna terasa opremljena z masažnim bazenom, ki se pohvali z ogrevano toplo vodo. Vsaka hišica ima v sanitarnem delu tudi lastno zasebno kopalnico. Zjutraj se zbudite ob odličnem domačem zajtrku, ki vam ga postrežejo na terasi hiške, potem pa se odpravite odkrivat okolico. V bližino so poti za kolesarjenje, pohodništvo, v sklopu kompleksa pa so vam na voljo tudi masaže in izposoja električnih koles.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!