Thermacell Backpacker: najboljša zaščita pred komarji

Ali imate radi počitnikovanje na prostem, ampak vam sive lase povzročajo insekti. Thermacell Backpacker je cenovno ugodna rešitev, ki bo močno polepšala vaše dejavnosti na prostem.

Osnovne Informacije
Znamka

Thermacell

Model

Backpacker

Cena

35,66 €

Trgovina

Thermacell

Pred poletjem je videti, kot da cel svet razmišlja samo o tem, kako bi se zaščitil pred komarji. Pretiravamo, seveda, a resnici na ljubo, komarji piki nam gredo lahko tako na živce, da bi res naredili vse, da bi jim naredili konec. Zdi se, da so ti leteči krvosesi postali celo imuni na določene ‘žavbe’ in ‘šprice’, saj nas  kljub njim nadlegujejo in se hranijo z našo krvjo. Morda smo pa s Thermacell Backpackerjem našli odgovor? Naj vam ga predstavimo.

Thermacell Backpacker
Thermacell Backpacker

Thermacell Backpacker je v osnovi namenjen kampiranju naklonjenim avanturistom, a prav pride pravzaprav vsakemu. Vse, kar poleg osnovne enote Thermacell potrebujete, je jeklenka s plinom. Ko enoto privijemo na jeklenko, nanjo namestimo še nekakšno repelentsko krpico in že se lahko spustimo v boj s komarji. Backpacker s segrevanjem krpic tako okoli sebe ustvari 4,5 m², pred nadležnimi insekti varen prostor. Če imate za dober deciliter plina v jeklenki, lahko uživate v miru celih 90 ur. Thermacell Backpacker je izjemno priročen 114-gramski pripomoček, ki meri v višino vsega 10 cm. Zanj bomo odšteli 35 evrov.

Tako, morda bomo končno prišli na svoj račun in brezskrbno brali knjige na terasi v toplih poletnih mesecih!

Galerija – Thermacell Backpacker

Dodatne Informacije

Več informacij:
thermacell.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
ThinkPad X1 Fold: prvi popolnoma prepogljivi prenosnik na svetu