fbpx

Nagradna igra: osvojite razvajanje v Thermani Laško

Potegujte se za tri izjemne nagrade Thermane Laško, s katerimi boste razvajali sebe in svoje najbližje od prihajajočem prazniku zaljubljencev. Med vsemi, ki boste pravilno odgovorili na nagradno vprašanje, bomo izžrebancem podarili: kopel z večerjo v dvoje, kopanje in savno za dve osebi in družinsko karto za kopanje (4 osebe). Naj se razvajanje začne!

Čas le za vas

Hotelski kompleks Thermana Park Laško pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha, zato ga priporočamo za vikend oddih v dvoje, tematske počitnice za družino ali pa le velneški pobeg od stresa in vsakodnevnih obveznosti: ajurvedski in ostali paketi dobrega počutja bodo na vaš obraz narisali sproščen nasmeh.
In seveda niso pozabili tudi na vaše brbončice, ki jih lahko razvajate z drobnimi prigrizki ali razkošnimi tematsko obarvanimi jedilniki.

PREBERITE ŠE: Thermana Laško: kjer poročni dan ni prepuščen naključjem

Osvojite razvajanje v Thermani Laško.
Osvojite razvajanje v Thermani Laško.

Poročna pravljica v Thermani Laško

V Thermani Laško se zavedajo, da je to prav poseben dan. Predvsem ženske to zgodbo sanjajo in o njej govorijo že od otroštva dalje. Mogoče se tudi zaradi tega pozneje v njih vzbudi in prebudi tista čarobna otroška vznemirjenost, radovednost, pričakovanje, neučakanost. To je dan, ki ga ne prepustimo naključju. Dan, ko je le najboljše dovolj dobro. Takšen poročni dan je mogoče doživeti: v družbi dobrega počutja, v Thermani Laško, ki jo iz leta v leto več mladoporočencev izbere za zgodbo poročnega dne. Dan, ki se lahko nadaljuje tudi v romantični medeni oddih v dvoje.

V Thermani Laško poskrbijo tudi za pravo poročno pravljico.
V Thermani Laško poskrbijo tudi za pravo poročno pravljico.

Nagrajenci nagradne igre razvajanje v Thermani Laško so:

  • Jana Polda (kopel z večerjo v dvoje)
  • Luka Černič (kopanje in savna za dve osebi)
  • Francka Štampohar (družinska karta za kopanje, 4 osebe)

Nagrajencem iskreno čestitamo! Ostalim pa želimo več sreče v naših prihodnjih nagradnih igrah.

Dodatne Informacije

Več informacij:
thermana.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!