fbpx

Tipi žensk, ki jih srečamo v fitnes centrih [parodija]

Ženske, ki jih srečamo v fitnes centrih.

Kakšen ženske srečamo v fitnes centrih? Tako kot moški tudi ženske rade zahajajo v fitnes. Pred časom smo pisali o različnih tipih moških, ki jih srečamo tam, danes pa je na vrsti še parodija na ženske. Obiskujete fitnes? Kateri tip ženske ste?

V fitnes centrih naletimo na različne tipe ljudi. Od takih povsem nemotečih, do takih, ki jih je poln cel prostor. Parodijo o moških, ki zahajajo v fitnes, smo že obdelali, zdaj pa si poglejmo še, na kakšna dekleta boste naleteli med napravami in fitnes pripomočki.

PREBERITE ŠE: Parodija na različne profile ljudi, ki hodijo v fitnes


Kateri tip ženske ste? Tista, ki nikoli ne utihne, tista tekmovalne sorte, tista, ki nenehno išče pozornost, ta agresivna, tista, ki se več časa posveča fotografiranju kot vadbi, nesamozavestna sorta, motivatorka ali tista, ki stoka kot Maria Šarapova?

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.