fbpx

Tipično pred razhodom: tako se obnaša moški, ki te bo kmalu zapustil

Tipično pred razhod: tako se obnaša moški, ki te bo kmalu zapustil

Ljubezen včasih ni pravična, te prizadene in ti pusti veliko rano na srcu. A pred bolečino se lahko tudi zavaruješ – tako se bo obnašal moški, ki te bo kmalu zapustil.

Ko se par sooča s težavami, se teh pogosto niti ne zaveda …, ker se zdi, da jih ne želita videti – povsem jasno je, da je nekaj narobe, a ne vesta, za kaj točno gre. Da bi tudi vama pomagal razbrati, kaj je del normalnega razmerja in kaj ne, je strokovnjak za partnerske odnose Mark Rosenfeld opredelil nekatera tipična dejanja, ki nakazujejo, da bo verjetno prišlo do razpada vajinega razmerja. Od devetih smo izpostavili pet ključnih!

Mark ne trdi, da bo zaradi tovrstnih dejanj zares prišlo do konca razmerja, vendar lahko kombinacija le-teh predstavlja alarm, da nekaj v vajinem razmerju ne deluje in bi se morala pogovoriti, če želita ohraniti vajino ljubezen.

Tako se obnaša moški, ki te bo kmalu zapustil …

Ne pogovarjata se več.

Ko si zaljubljena, želiš govoriti o stvareh s svojo boljšo polovico. Ko enkrat ničesar več ne čutiš, postane tišina tvoj zaveznik. Če med vama ni komunikacije in se počutita, kot da se ne moreta več pogovarjati o stvareh, je to lahko znak, da je vajino razmerje v težavah. Srečni pari se lahko pogovarjajo o stvareh, ker vedo, da je dobra komunikacija ključ do uspeha.

Ne pogovarjata se več.
Ne pogovarjata se več.

Med vama ni zaupanja.

Če ne zaupaš partnerju, si lahko zato kriva ti, ker imaš težave z zaupanjem, povsem mogoče pa je tudi, da ti je za to dal razlog in so tvoji dvomi upravičeni. Strah in dvom sta neprijetni čustvi, s katerima se moraš soočiti, sicer boš večno nesrečna. Prav je, da mu poveš, da nimaš zaupanja, ker čutiš, da počne sporne stvari … in njegov odziv ti bo povedal, kako naprej.

Več časa sta nesrečna, kot srečna.

Glavni znak, da si v kakovostnem razmerju, je sreča. In če tega ne izkusiš, nima smisla vztrajati. Moraš se naučiti, da ni pomembna zgolj tvoja sreča ali njegova, temveč vajina skupna sreča, za katero sta oba odgovorna. Če vidiš, da tega ne moreta doseči, čeprav se trudiš, a on ne, kaj počneš še v takšnem razmerju?

Ne želi narediti izboljšav.

Če moški želi delati na razmerju, je skoraj polovica dela že opravljenega, saj sta na dobri poti, da bo vajino razmerje postalo dobro. Vendar! Če se trudiš na vse pretege, ki njega ne ganejo preveč, si v tej zgodi ti tista, ki bo potegnila krajši konec.

Nimata več spolnih odnosov.
Nimata več spolnih odnosov.

Nimata več spolnih odnosov.

Pravila, kolikokrat bi morala imati spolne odnose, ni, je pa jasno, da bi se kot par morala prepustiti spolnim užitkom. Če opaziš, da se tvoj partner izogiba intimnosti, je to lahko znak, da nekaj ni v redu. Vsak par bi moral vsaj enkrat na teden najti čas zase in se povezati na intimni ravni.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!