fbpx

TOP 7: najboljše stekleničke za vodo 2019

TOP 7: najboljše stekleničke za vodo 2019

Se sprašujete, kako rešiti planet? Izogibanje plastični embalaži za enkratno uporabo, kot so na primer plastične stekleničke, je vsekakor korak v pravo smer – alternativo lahko najdete v steklu, in sicer si oglejte, katere so najboljše stekleničke za vodo 2019! Verjemite, tudi vi boste našli pravo zase!

Kolikokrat ste že kupili novo plastenko vode, ko pa bi lahko že uporabljeno plastenko preprosto napolnili z vodo iz pipe? To sicer ni nič nenavadnega, saj se v tem ne razlikujete od večine ljudi, a na ta način škodujete naravi.

Ker vas želimo spodbuditi k bolj zelenem načinu življenja, smo na enem mestu zbrali najboljše stekleničke za vodo 2019, ki vam bodo služile še dolgo.

To so najboljše stekleničke za vodo 2019 …

Hip Water Bottle (650 ml)

Hip Water Bottle
Hip Water Bottle

Ta žepna čutarica ni namenjena shranjevanju viskija, pač pa vode. Oblikovana je tako, da jo lahko brez težav spravite v žep, kjer bo tudi ostala. Služi nam kot dokaz, da stekleničke za večkratno uporabo ne rabijo biti enake oblike kot tiste, ki se jih želimo sčasoma znebiti.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

Dopper Original Cool Blue (450 ml)

Dopper Original Cool Blue
Dopper Original Cool Blue

Dopper Original vam po zaslugi izvirnega dizajna ponuja dve možnosti uporabe. Vodo lahko pijete neposredno iz stekleničke ali pa snamete pokrov, ki ga nato uporabite kot kozarec in vanj nalijete tekočino. Dopper ob tem sodeluje z dobrodelno organizacijo Simavi, ki se med drugim ukvarja s težavami z oskrbo s pitno vodo.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.com

Brita Fill&Go Vital (600 ml)

Brita Fill&Go Vital
Brita Fill&Go Vital

Če živite na območju, kjer voda iz pipe ne velja za najčistejšo, se rešitev skriva v filtru, vgrajenem v to stekleničko. Slednjega je sicer priporočljivo zamenjati enkrat mesečno oziroma po tem, ko skozenj steče približno 150 litrov vode.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

Bobble Sport (650 ml)

Bobble Sport
Bobble Sport

Se vam je že zgodilo, da ste pokrovček stekleničke pozabili v telovadnici? V tem primeru je Bottle Sport, ki se lahko pohvali s pritrjenim pokrovčkom, kot nalašč za vas. Hkrati velja poudariti, da vključuje tudi filter za vodo.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

Thermos Eastman Tritan Hydration (710 ml)

Thermos Eastman Titan Hydration
Thermos Eastman Titan Hydration

Steklenička proizvajalca Thermos se ponaša s priročnim pokrovom, ki ga je mogoče odpreti s pritiskom na gumb. Očistite jo lahko kar v pomivalnem stroju.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

A5 Memobottle (750 ml)

A5 Memobottle
A5 Memobottle

Steklenička v velikosti formata A5 je oblikovana tako, da jo lahko shranite kar v predal za beležko v vaši službeni torbi. Proizvajalci prav tako ponujajo manjši steklenički v velikosti formatov A6 oziroma A7.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

WAKEcup (450 ml)

WAKEcup
WAKEcup

WAKEcup se od drugih stekleničk razlikuje predvsem po tem, da je prekrita z organskim bambusom, medtem ko je njen notranji del izdelan iz nerjavečega jekla. 10 odstotkov prihodkov od njene prodaje je namenjenih ekološki organizaciji The Marine Conservation Society.

TUKAJ JO LAHKO KUPIŠ: amazon.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!