Titan: podvodni dron, ki se potopi do 150 metrov globine

Poletje je čas za raziskovanje morskega življenja. Marsikdo si na počitnicah poleg sproščanja želi ob potapljanju dvigniti raven adrenalina. Svoje podvige v morskih globinah pa lahko z novim dronom tudi posnamete.

Titan je podvodni dron, ki se lahko potopi do 150 metrov globine. Sposoben je ustvarjanja videoposnetkov v ločljivosti 4K in s frekvenco 30 sličic na sekundo ter fotografij v ločljivosti 8 MP. Njegova leča sicer zajame 160-stopinjski vidni kot. Dron je opremljen tudi z močnimi LED-lučmi.

https://www.youtube.com/watch?v=WmH1X6Gxk5Y

Naprava je zelo preprosta za uporabo, saj jo lastnik upravlja z aplikacijo za pametni telefon ali tablico. Ta omogoča oddajanje videa v živo na družbenih omrežjih. Titan je opremljen s 6 koleščki, ki prispevajo k hitremu in spretnemu premikanju v vseh smereh. Dosegel bo hitrost do 2 metrov na sekundo. Prenašanju drona je namenjen praktičen kovček, ki je prav tako vodoodporen.

S Titanom bo pod morsko gladino mogoče posneti kakovostne posnetke, hkrati pa vam bo v pomoč tudi pri lovljenju rib. Uporabite ga lahko še za številne druge namene, vaš pa bo za 1.399 dolarjev oziroma 1.203 evrov. Prvi kupci ga bodo dobili v letošnjem oktobru.

Galerija – Podvodni dron Titan

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Xiaomi Hyper Charge: polnilnik z močjo 200 W napolni telefon v pičlih 8 minutah