Titan: podvodni dron, ki se potopi do 150 metrov globine

Poletje je čas za raziskovanje morskega življenja. Marsikdo si na počitnicah poleg sproščanja želi ob potapljanju dvigniti raven adrenalina. Svoje podvige v morskih globinah pa lahko z novim dronom tudi posnamete.

Titan je podvodni dron, ki se lahko potopi do 150 metrov globine. Sposoben je ustvarjanja videoposnetkov v ločljivosti 4K in s frekvenco 30 sličic na sekundo ter fotografij v ločljivosti 8 MP. Njegova leča sicer zajame 160-stopinjski vidni kot. Dron je opremljen tudi z močnimi LED-lučmi.

https://www.youtube.com/watch?v=WmH1X6Gxk5Y

Naprava je zelo preprosta za uporabo, saj jo lastnik upravlja z aplikacijo za pametni telefon ali tablico. Ta omogoča oddajanje videa v živo na družbenih omrežjih. Titan je opremljen s 6 koleščki, ki prispevajo k hitremu in spretnemu premikanju v vseh smereh. Dosegel bo hitrost do 2 metrov na sekundo. Prenašanju drona je namenjen praktičen kovček, ki je prav tako vodoodporen.

S Titanom bo pod morsko gladino mogoče posneti kakovostne posnetke, hkrati pa vam bo v pomoč tudi pri lovljenju rib. Uporabite ga lahko še za številne druge namene, vaš pa bo za 1.399 dolarjev oziroma 1.203 evrov. Prvi kupci ga bodo dobili v letošnjem oktobru.

Galerija – Podvodni dron Titan

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!