Foto: Ivan Dodig / Unsplash

To je 5 najzvestejših žensk po horoskopu – neverjetne žene in mame!

Ta horoskopska znamenja so blagoslov za moške!

Ti je "zvezdni DNK" naklonil zvestobo, ki jo drugi lahko le občudujejo?

Njihova zvestoba in odločnost, da vztrajajo v zakonu, navdušuje vse okoli njih! Spadaš med 5 najzvestejših žensk tudi ti in koliko točk od 10 bi dobila?

Lev 7/10

Levi cenijo in ljubijo sebe. To lahko druge hitro vrže s tira, a res ni razloga, da se živcirate zaradi takšnih malenkosti. Ženska, rojena v znamenju leva, zahteva le najboljše, in to v eni osebi. A če se izkaže, da je možu spodletelo, ne bo dolgo zdržala, ampak se bo takoj podala v iskanje novega ljubimca.

Rak 7/10

Ljudje, rojeni v znamenju raka, se ne spreminjajo, prav tako ne marajo sprememb okoli sebe. Če jo mož prevara, ne bo zahtevala ločitve, ampak bo poskušala rešiti zakon. Sama bo moža izdala ali prevarala samo iz skrajnega obupa ali velike potrebe po maščevanju. Drugega partnerja bo izbirala dolgo in previdno.

Zveste so tudi rakice.
Zveste so tudi rakice.

Vodnar 8/10

Vodnarka bo pogosto koketirala z drugimi, a nikoli ne bo prevarala. Vodarji obožujejo zabavo, druženje in to bo vedno sprejela odprtih rok. Po prepiru z možem se bo z tako družbo z veseljem odpravila na kakšno zabavo, samo da bo pozabila na vse slabe stvari. Če že, potem bo moža prevarala le v skrajnosti.

Bik 10/10

Bik je narejen iz čistega principa. Ženske v tem znamenju ne bodo nikoli izdale soproga. Prav tako njihov mož nikoli ne bo pomislil, da jih prevara, saj ve, da mu ne bo NIKOLI odpustila!

Bikica ti nezvestobe ne bo oprostila!
Bikica ti nezvestobe ne bo oprostila!

Devica 10/10

Tako kot ženske, rojene v znamenju bika, tudi ženske, rojene v znamenju device, nikoli ne bi prevarale moža, ampak zaradi čustev in ne zaradi razuma. Zvestoba teh žensk temelji na tem, da svojega moža ljubijo z dna duše in drugih moških sploh ne vidijo. Soprogi to razumejo in zato je, če se le da, ne prevarajo.

Zakaj varajo tudi tisti, ki so v razmerju načeloma srečni?

Največkrat morda res varajo tisti, ki imajo težave z navezanostjo ali kakšno nerešeno travmo iz otroštva. Varanje tako uporabljajo kot način, da zmanjšajo bolečino. V nekaterih razmerjih je razlog za varanje pomanjkanje intime ali čustvene bližine, in tako oseba išče nekoga, ki bo vsaj za eno noč zapolnil praznino. Zgodi pa se tudi, da oseba, ki svojega partnerja ljubi, prav tako vara. Zakaj bi lahko ljudje, ki so v odnosu s partnerjem srečni, varali in tako tvegali svoje razmerje ali zakon?

Zakaj bi varal nekdo, ki je v razmerju načeloma srečen?
Zakaj bi varal nekdo, ki je v razmerju načeloma srečen?

1. RAZISKUJEJO
Iskanje novega občutka je eden najmočnejših razlogov za varanje. Nekateri ljudje, ki varajo, radi raziskujejo skrite dele sebe. Želijo si raziskati svet, da bi se spet počutili mlade in brezskrbne.

2. VERJAMEJO, DA JE PREPOVEDANO NAJSLAJŠE
Včasih se ljudje, ki so srečni v svojih razmerjih, počutijo kot najstniki, ko nekaj skrivajo in varajo. Ljubijo kršenje pravil in se ob “prepovedanem” vzburijo.

3. OBŽALUJEJO ZAMUJENE PRILOŽNOSTI 
Včasih ljudje, ki varajo, sanjajo o zamujenih priložnostih. Čutijo, da ne morejo v celoti uživati življenja, zato morda izberejo prepovedan seks, da bi tako razumeli, kako bi bilo, če bi lahko izbrali drugače.

4. RADI RAZISKUJEJO NOVA ČUSTVA
Ljudje, ki varajo, ko so zaljubljeni, lahko izkusijo pomanjkanje čustev. Zato varajo, da lahko osvobodijo skrita čustva in tako raziščejo svet.

Ne glede na razloge, zakaj parter vara, je to težko preboleti in za varanje ni izgovora. Zato je še kako pomemben pogovor, ki lahko marsikatero srce reši nepotrebne bolečine.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!