fbpx

10 razlogov, zakaj bi morali biti z nekom, ki ima mehko srce

Foto: Pixabay

Ljudje smo si različni. Drugačni. Nekdo bo delal stvari, ki jih ne boste razumeli, rekli mu boste, da je občutljiv, da si preveč žene stvari k srcu. Nekdo bo žalosten zaradi stvari, ki se vam zdijo samoumevne. Ne boste razumeli, zakaj ima tako mehko srce.

A prav ta drugačnost vas lahko marsikaj nauči. Oseba, ki čuti več, ki se je dotaknejo stvari, ki jih ne vidite, ne čutite. Popelje, vas lahko na pot, kjer boste spoznali drug svet, svet občutkov, čutenja.

Bodite z nekom, ki ima mehko, občutljivo srce in spoznajte njegov svet skozi njegove oči in iz svojega zornega kota. Ne bo vam žal!

Kakšni so takšni ljudje, poglejmo.

1. Poskušali se bodo izogniti vsakršnemu konfliktu

Ne marajo prepirov z ljudmi, ki jih imajo radi. Vsak dan dajejo vse od sebe, da ohranijo harmonične odnose z vsemi okoli sebe, ker želijo, da bi bila njihova duša čim bolj mirna.

Nočejo se zameriti drugi osebi, to je nekaj, česar se izogibajo za vsako ceno, ker ne želijo nositi težkih bremen v svojem srcu.

Če boste v razmerju z osebo z občutljivim srcem, bo vedno razrešila vsa nesoglasja, ki jih ima z vami, pred koncem dneva.

2. Poskrbeli bodo za vaše misli in občutke

Vedo, kako grozno je, ko ljudje ne upoštevajo stvari, ki jih čutite v sebi. Razumejo, kako je, ko nikomur ni mar za vaše misli, ko vas izkoristijo, ko ste sami.

Z njimi boste uživali vsak dan – popolneje. Foto: Pixabay
Če imate v življenju nekoga z občutljivim srcem, vas bo tolažil in bo z vami skozi vse, kar boste doživljali. Vedno bo tam, da vas posluša, da se ne boste počutili osamljene. Sedel bo z vami in zanimalo ga bo vse, kar je povezano z vami. Držal vas bo za roke in vas spodbujali da se mu odprete.

3. Ne bodo vam škodili

Poskrbeli bodo za vas in nikoli ne bodo pomislili, da bi naredili nekaj, kar vas bi ranilo. Nežni bodo do besed, ki vam jih izrečejo. Previdni bodo pri kretnjah in dejanjih. Vedno vam bodo izkazovali svojo prijaznost, ker si zaslužite vse dobre stvari na svetu. Zaslužite si, da vas obravnavajo s spoštovanjem in ljubeznijo.

4. Ko se pogovarjate, bodo pozorni

Ni vam treba skrbeti, da bi vas med pogovorom prekinili. Ni se vam treba spraševati, ali govorite kaj zanimivega ali neumnega, saj so njihove misli vedno pripravljene poslušati vaše mnenje o katerikoli temi, ki vas navdihuje.

Odložili bodo telefon in se pogovarjali z vami kot v starih časih. Prisluhnili bodo vsem vašim zgodbam, šalam, saj je zanje pogovor z vami najbolj verodostojen način, da vas spoznajo kot osebo.

5. Naredili bodo vse, da boste srečni

Z vami bodo v težkih časih. Osvetlili vam bodo pot, ki se zatemni, ko jo prečkate. Podprli vas bodo, če niste prepričani o svoji odločitvi. Želijo vam vse najboljše in storili bodo vse, da bi se nasmejali. Vaša sreča jim je pomembna. Vedenje, da ste v redu, jih pomirja. Ko vidijo, da svoje vizije spreminjate v resničnost, je to tudi zanje uspeh.

6. Z vami bodo delili mirne trenutke

Z njimi lahko opazujete, kako zahaja sonce, ne da bi izgovorili eno besedo. Z njimi lahko berete knjige in ostanete v svojem osebnem mehurčku. V tišini se ne počutijo nelagodno, ker imajo radi sproščujoč občutek, ko ga imajo, in vas v bližini. Zanje ljubezen ni ves čas glasna, je polna romantičnih besed.

Ljubezen je, ko dva ne počneta ničesar skupaj, vendar vesta, da se lahko vsak čas naslonita drug na drugega.

Z vami bodo v dobrem in slabem. Foto: Pixabay

7. Zanimala jih bo resna zveza

Ne bodo spremljali vsega, kar počnete ali česar ne delate. Pri zmenkih ne bodo upoštevali pravil. Ne bodo imeli seznama zahtev, ki jih je treba opraviti, preden nekomu dovolijo vstop v njihovo življenje.
Ljubijo – brez iger, brez neumestnih korakov, brez rokov. So zreli. Ne bodo iz majhnih vprašan naredili drame. Nekdo z občutljivim srcem je v svojem odnosu potrpežljiv, naklonjen in spoštljiv.

8. Nikoli vam ne bodo lagali

Ne marajo, ko jim ljudje prikrivajo stvari. Neizmerno jih boli, ko izvejo, da jim nekdo laže. In nočejo, da doživite ta grdi občutek izdaje. Povedali vam bodo vse, kar morate vedeti o njih. Ne sprašujejo vas.
Zaupajo vam. Dali vam bodo svoje srce. Biti z njimi vam zagotavlja, da ste v razmerju, ki je zgrajeno tako z iskrenostjo kot z zvestobo.

9. Globoko se bodo zaljubili v vas

Ljudje z občutljivim srcem so po naravi večinoma umetniki. Zato pričakujte, da vam bodo napisali pismo, pesem. Ne bodite presenečeni, ko vam pokažejo sliko ali skico, ki so jo naredili po navdihu. Pokazali vam bodo, kako globoko so se zaljubili. Nikoli ne bodo skrivali svojih občutkov. Povedali vam bodo, koliko ste jih spremenili, zakaj so hvaležni, da vas imajo, in kaj ste naredili, da spet verjamejo v ljubezen.

10. Ne bodo oklevali, da vam bodo dali svoje srce

Zavedajo se nevarnosti, da če nekomu dajo svoje srce, da so lahko ranjeni. Z vami so pripravljeni pozabiti na tveganje in vam popolnoma zaupati. Ne bodo dvomili v vas.
Vedno vas bodo ljubili, ne glede na vse. Izbrali vas bodo za skrbnika svojega srca, ker se ga nihče drug ne more tako nežno dotakniti, kot vi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!