fbpx

To je najbolj priljubljen Airbnb na svetu

Hišica na drevesu v Atlanti je najbolj priljubljen Airbnb na svetu.

Verjetno ste si v otroških letih želeli, da bi imeli hišico na drevesu, kajne? Skriti v krošnji dreves bi se igrali s svojimi prijatelji, in kar je najpomembneje, starši bi bili nekje daleč stran. Žal večini od nas ni uspelo uresničiti teh sanj, a še vedno ni prepozno. Na Airbnbju namreč ponujajo njihovo uresničitev in glede na Airbnb je to tudi najbolj priljubljeno Airbnb prenočišče na svetu.

Najbolj priljubljen Airbnb na svetu? Hišica na drevesu v Atlanti v ZDA, kjer boste za noč odšteli 332 evrov. Hišico opisujejo kot “najbolj sproščujočo, romantično, sanjsko in edinstveno prenočišče”, kjer vas čakajo antično pohištvo ter balkon s “pogledom na bujne gozdove”.

To je najbolj priljubljen Airbnb na svetu.
To je najbolj priljubljen Airbnb na svetu.

Stran obišče 300 tisoč obiskovalcev na mesec, več kot 150 tisoč uporabnikov pa si ta Airbnb shrani na listo želja.
Prenočišče lahko gosti 2 osebi, posteljo pa si lahko odpeljete na ploščad in tako spite z drevesi. Lastnik tega Airbnbja je povedal, da je vse skupaj postalo smiselno, ko je spoznal, kakšne čudovite izkušnje imajo ljudje, ko pridejo v to prenočišče. “Poskušal sem razumeti, zakaj je tako priljubljeno. Mislim, da je to za ljudi preprost odgovor na zapleten svet, v katerem živimo.”
Hišica na drevesu v Atlanti je rezervirana vse od maja 2018, zato nikar ne oklevajte.

Galerija – Hišica na drevesu v Atlanti je najbolj priljubljen Airbnb na svetu

Dodatne Informacije

Več informacij:
airbnb.co.uk

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!