To je tip moškega, s katerim ženske najpogosteje doživijo vrhunec!

Zadnjič posodobljeno: :

Ne gre za moškega, ki obvlada v postelji nekaj posebnih tehnik, prav tako ni pomembna velikost njegovega uda. Ženskam namreč spodnese noge dokaj nenavaden fizični atribut.

Obs+stajajo številni dejavniki, ki vplivajo na to, ali bo ženska doživela vrhunec ali ne – od občutka sproščenosti v svojem telesu, sposobnosti partnerja v postelji, do velikosti njegovega uda. Ugotovili so, da obstajajo še drugi fizični atributi, ki lahko napovedo, ali bo ženska z moškim dosegla vrhunec.

Obsežne raziskave, ki temeljijo na podlagi anketiranja heteroseksualnih žensk, ki so bile v stabilnih odnosih več kot šest mesecev, so pokazale, kateri dejavniki so povezani z večjo verjetnostjo doživljanja vrhunca s partnerjem. Od psiholoških sta najpomembnejša dva – njegova samozavest in višina dohodka. Psihologi to razlagajo skozi prizmo tako imenovanih alfa moških, zato ženske nezavedno moške z višjimi dohodki in z visoko samozavestjo dojemajo kot zaželene.

Poleg tega naj bi bil vrhunec močno povezan širino ramen. So torej široka ramena ključ do spolne moči? Čeprav se sliši nekoliko čudno, je res,pojasnjujejo strokovnjaki, saj je širina ramen povezana z višjo ravnijo testosterona.

Ženski vrhunec naj bi bil močno povezan s širino ramen moškega.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Citati o ljubezni, ki se bodo dotaknili vaše duše