5 trendov v interierju, ki gredo v 2021 iz mode

Foto: IG jennpablostudio
Zadnjič posodobljeno: :

Če nameravate v 2021 osvežiti svoj dom ali pa se preseliti v novo stanovanje/hišo, si v nadaljevanju preberite, kateri trendi v interierju se letos poslavljajo!

Leto, ki je za nami, je prineslo veliko slabih novic in neprijetnih presenečenj, ki ji res nismo pričakovali. Zato za njim ne bomo žalovali, nasprotno, z veseljem ga bomo pustili za seboj in sprejeli novo leto 2021.

Na to kažejo tudi v trendi v interierju, ki v 2021 v pozabo pošiljajo do zdaj precej priljubljene trende, kot so bele stene in belo pohištvo. Poglejmo si, katerih 5 trendov v interierju se v 2021 poslavlja.

Beli in nevtralni toni

Notranji oblikovalci menijo, da je napočil čas, da v prostor, v katerem živimo, vdihnemo barve! Poleg barv lahko uporabimo tudi tapete, cilj pa je znebiti se sterilnih sten in pohištva, ki oddajajo hlad. Seveda so nevtralni toni lahko zanimivi, če jim dodate učinkovit kos pohištva ali detajl. Zdi se, da smo le spoznali, da je bela soba nehvaležna za vzdrževanje in da prav vsi uživamo v toplem vzdušju doma po letu negotovosti in pomanjkanja bližine. Zaželene so različne teksture in barve, zlasti les.

Zlati kovinski odtenki

Zlate kovinske odtenke bodo v 2021 zamenjali bakreni kovinski odtenki in keramika, ki bodo domu dali pridih zrelosti.

Vidne žarnice

To je še en izmed do zdaj priljubljenih trendov, na katerega bomo v 2021 pozabili. In če tega še niste storili, razmislite o spremembi same osvetlitve. Žarnice lahko obdržite, vendar jih zamenjajte z varčnejšimi.

Nefunkcionalni prostori

Prišel je čas, da razdelimo sobe v našem domu tako, tako da pisalna miza zares dobi svoj kotiček, enako tudi podloga za vaje ali jogo. Številne neprijetne razmere, ki so nas ujele v prejšnjem letu, so pokazale, da moramo zares dobro izkoristiti obstoječe prostore in jih prilagoditi potrebam dela in vsakdanjega življenja. Najbolje bo, da predmete in pohištvo razporedite glede na njihovo funkcijo, tako da boste bolj uživali v prostoru.

Odprt prostor

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenn Pablo Studio (@jennpablostudio)

Prostori, ki niso bili ločeni z vrati, so bili priljubljeni vse do trenutka, ko je stanovanje dobilo vlogo delovnega mesta. Leto 2021 je torej čas za nove rešitve za razmejitev doma, tako da bo lahko resnično zadovoljil različne potrebe.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
SuperPausée je makrošotor s 50 kvadratnimi metri površine!