fbpx

To je tvoj idealni prijatelj glede na tvoje astrološko znamenje

Potrebujete nekoga, ki je zelo zanesljiv, zelo zabaven ali pa raje nekoga, ki je zelo dober poslušalec? Preverite, kdo je vaš idealni prijatelj glede na vaše astrološko znamenje.

Astrologinja Carolyne Faulkner iz Dynamic Astrology , ki piše horoskope za revije kot so Vogue in InStyle, pojasnjuje, katere so tiste lastnosti prijatelja, ki določenemu astrološkemu znamenju najbolj ustrezajo. Poiščite svoje znamenje in ugotovite, ali ste obkroženi s takšnimi ljudmi.

Škorpijon

Škorpijoni ponavadi zgradijo globoka in dolgoročna prijateljstva. Svoje prijatelje želijo zato poznati bolje kot kdorkoli drug in jih jemljejo zelo resno. Ker so tako strastni prijatelji, jim najbolj ustrezajo tudi drugi znaki s podobnimi pogledi na prijateljstvo. Najbolj jim zato ustrezajo ribe. Te jim omogočajo, da so lahko kdor so. Ribe škorpijone spodbujajo, ampak jih hkrati malo umirjajo, kar ima na njih ravno pravšnji pozitivni učinek.

Ker so tako škorpijoni strastni prijatelji, jim najbolj ustrezajo tudi drugi znaki s podobnimi pogledi na prijateljstvo.
Ker so tako škorpijoni strastni prijatelji, jim najbolj ustrezajo tudi drugi znaki s podobnimi pogledi na prijateljstvo.

Strelec

Strelci so veliki avanturisti in potrebujejo nekoga, ki se bo z njimi odpravil na vsako dogodivščino. Zato sta vodnar in strelec popolna kombinacija. Oba znamenja sta avanturistična in druge spodbujata, da sprejemajo življenje in ga v celoti izkoristijo. Prav tako sta oba znaka iskrena in direktna, zato si povesta vse, kar jima leži na duši.

Kozorog

Kozorogi se ponavadi s težavo razumejo z drugimi. Ravno zato si poiščejo nekoga, ki je razumevajoč in odprt ter jim pomaga, da se odprejo tudi sami. Device so zato kozorogom najbližje, saj kozorogi cenijo njihovo predanost. Prav tako imajo radi stoodstotno zaupanje in obvezo, za kar so device idealne. Res pa je tudi, da kozorogu vedno ne ustreza nekdo, ki mu je preveč podoben. V tem primeru je boljša kombinacija riba, ki je hkrati malo bolj sproščena, a še vedno ljubeča.

Kozorogi iščejo nekoga, ki je razumevajoč in odprt ter jim pomaga, da se odprejo tudi sami.
Kozorogi iščejo nekoga, ki je razumevajoč in odprt ter jim pomaga, da se odprejo tudi sami.

Vodnar

Vodnarji so znani po svoji inovativnosti in nepredvidljivosti. Zato so radi obkroženi z ljudmi, ki cenijo njihovo inteligenco in ustvarjalni duh. Vodilna znamenja kot sta lev in oven zato ljubita vodnarjeve lastnosti, riba in dvojčka pa njegovo kreativnost. Vodnarju pa je pomembno ravno to, da se počuti svobodnega in posebnega.

Ribi

Ribe in vodnarji se zelo dobro razumejo, saj so vsi svobodne duše, zato so skupaj res kategorija zase. Nobeno drugo znamenje ne more ribe razumeti tako dobro kot vodnar. Ribe obožujejo vodnarjevo kreativnost, ta pa obožuje njihovo pozornost. Prav tako pa ribe ne marajo družbe drugih rib.

Nobeno drugo znamenje ne more ribe razumeti tako dobro kot vodnar.
Nobeno drugo znamenje ne more ribe razumeti tako dobro kot vodnar.

Oven

Oven v svojem najboljšem prijatelju želi ravno nasprotno od tega, kar je sam. Ovni so aktivni, zgovorni in borbeni, zato je njihovo odlično nasprotje tehtnica. Oba zanimajo spremembe in mir, zato lahko drug drugega o tem učita. Tehtnica se težko privadi na spremembe, oven pa brez njih ne more. Tehtnica mora v svoje življenje vnesti več miru, oven pa se bori, da ga obdrži. Zaradi teh nasprotujočih si kvalitet, se ta dva znamenja ponavadi zelo dobro razumeta.

Bik

Biki lahko zelo hitro izgubijo tla pod nogami – zaradi tega, ker jadrajo nad oblaki, ali pa zaradi njihovega temperamenta. Zato potrebujejo znamenje, ki jih spusti na realna tla, kot je devica. Bik je ponavadi najbolj srečen, če lahko kadarkoli pokliče devico, saj ceni resnico in praktičnost. Bik bo za pomoč devici zelo hvaležen in ji uslugo prijazno tudi vrnil.

Biki potrebujejo znamenje, ki jih spusti na realna tla.
Biki potrebujejo znamenje, ki jih spusti na realna tla.

Dvojček

Dvojčkom najbolj ustreza kar svoja vrsta, saj so družabni metuljčki, ki jim prijatelji pomenijo zelo veliko. Radi se družijo s sebi podobnimi, torej z drugimi dvojčki ali pa z vodnarji, da se izognejo dolgočasenju in rutini. Zadovoljni so s spremembami v življenju, saj jih te navdušujejo. Prijatelji pa jih morajo tudi ves čas spodbujati in izzivati, da se lahko razvijajo.

Rak

Kakor dvojček, se tudi rak najraje druži z drugimi predstavniki svojega znamenja. Drug drugega namreč cenijo in se v sobi polni ljudi vedno najdejo. Rakov čustveni radar vedno zazna, s kom se bo razumel že v prvem trenutku. Prav tako sklepajo zanimive vezi s svojim nasprotjem – kozorogom. Obema so namreč blizu varnost in stabilnost ter pomen družine.

Rakov čustveni radar vedno zazna, s kom se bo razumel že v prvem trenutku.
Rakov čustveni radar vedno zazna, s kom se bo razumel že v prvem trenutku.

Lev

Lev in vodnar sta oba izredno karizmatični znamenji, zato sta najmočnejši duo, in se drug drugemu ne moreta upreti. Delita si podoben smisel za humor, sta zvesta, včasih pa si gresta tudi na živce. Ko sta skupaj, lahko pričakujete nekaj velikega. Lev pri vodnarju najbolj občuduje njegovo individualnost in unikatno osebnost.

Devica

Devica je zelo vzgojno zemeljsko znamenje, zato so najbolj srečne, ko lahko pomagajo in spodbujajo svoje prijatelje. So stoodstotno iskrene, zato najbolj ustrezajo druženju z rakom in zvestim bikom. Device tudi pričakujejo, da bodo dobile nazaj, kar dajejo, ta dva znamenja pa jim to lahko omogočita.

Device tudi pričakujejo, da bodo dobile nazaj, kar dajejo.
Device tudi pričakujejo, da bodo dobile nazaj, kar dajejo.

Tehtnica

Tehtnice z lahkoto vzpostavljajo stike in gradijo nova prijateljstva. Okoli sebe imajo rade posameznike, pred katerimi so lahko sproščene. Ker so tehtnice diplomatske in odprte, lahko najdejo prednosti pri vseh znamenjih. Vsake toliko časa pa želijo biti cenjene za njihovo trdo delo in se želijo počutiti ljubljene. Takrat jim najbolj ustrezajo biki, ki jim bodo povedali, kako dobre so.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.