shutterstock_1247402662
V zraku · astrologija

V katerem astrološkem znamenju so rojeni ljudje, ki veljajo za najlepše?

Astrologi, ki že stoletja odkrivajo, kako so povezane zvezde in naše rojstvo, se niso ustavili le pri osebnostnih lastnostih posameznih znamenj, temveč tudi pri fizični podobi. Tako so prišli do ugotovitve, da je prav to astrološko znamenje najlepše!

Njihov obraz je naj bi bil ovalen, privlačen in pravilen, nos pa kratek in gladek. Ustnice so polne, zapeljive in nekoliko temnejše, oči izzivalne in skrivnostne. Lasje večinoma temni, bujni in mehki. So zelo urejeni in elegantni. Veliko dajo na prvi vtis in so šarmatni. Le katero znamenje bi lahko to bilo? :)

Najlepši ljudje naj bi bili rojeni v znamenju tehtnice, torej med 23. septembrom in 22. oktobrom. Tehtnica je sedmi znak zodiaka. Torej zračno znamenje, ki mu vlada planet Venera. In prav zaradi vpliva tega mogočnega ženstvenega planeta naj bi imeli ljudje, rojeni v tem obdobju, najlepšo fizionomijo. Tudi zato je med znanimi osebnostmi iz sveta filma in glasbe izjemno število prav tistih rojenih v znamenju tehtnice.

Kdo so slavni, rojeni v znamenju tehtnice?

Kim KardashianOdpri galerijo

milan-popovic-FHvpa4-Fpu8-unsplash Kombinacije astroloških parov, ki se skupaj postarajo cover-inteligenca Astrološki znamenji z največjo izmerjeno inteligenco – IQ aziz-acharki-3SxDV1YiIbM-unsplash Odlikuje ju izjemna modrost: ti 2 astrološki znamenji NIKOLI ne moreš zavesti shutterstock_1266154771 Ta 3 astrološka znamenja imajo nepremagljivo intuicijo: preberejo te kot odprto knjigo! · ·