fbpx

To je vedela že tvoja babica: trik, da kupiš džinske, ne da jih preizkusiš

Poznaš trik, kako kupiti džinske, ne da čakaš pred garderobo in jih v trgovini vlačiš nase? Beri dalje!

V modi je bilo že večkrat dokazano, da so trendi ciklični in da se bo vse tisto, za kar smo bili prepričani, da je za vedno pozabljeno, vrnilo. Dober primer so kolesarske hlače, vojaški škornji, torbice za okoli pasu, pa tudi ravne džinkse. In kdo drug, če ne mame in babice, bodo vedele, kakšen modni nasvet več in trik, ki ti bo olajšal nakupovalno izkušnjo?

Eden izmed takšnih je tudi ta, kako kupiš džinske, ne da bi jih preizkusila. Seveda ne govorimo o nakupu na spletu, ampak v trgovini, kjer lahko hlače primeš v roke. Če torej v trgovini nimaš časa, da bi čakala pred garderobo, lahko poskusiš z “metodo vratu”. To pomeni, da pas džinsk oviješ okoli vratu – če se konca srečata, potem ti bi morale biti prav.

Druga metoda je ta, da v pas džinsk vstaviš svojo podlaket – ta naj  bi bila enakih mer kot tvoj pas. Če torej podlaket spraviš v pas džinsk, bi morala spraviti tudi sebe.

Si pripravljena poskusiti? 😉

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!