fbpx

To morata poskusiti! 2 položaja, ki krepita strast!

Foto: Envato

Strast morata ohranjati, zato je čas, da se naučita novega jezika, če ne želita, da vajina zveza nasede na čeri – ti 2 vrsti seksa morata poskusiti vsaj enkrat.

Čeprav so si moški in ženske različni, imajo tudi nekaj skupnega: ljubezen do spolnosti. V njem lahko uživamo na številne načine, in kot ste verjetno že slišali, morate za ohranitev iskrice vedno poskušati kaj novega. Morda pa eksperimentiranje ni vaša stvar, zato smo pripravili 2 vrsti spolnosti, ki bi ju morala poskusiti vsaj enkrat, pa če vse preostale črtate s seznama. In v vajini zvezi bo strast plamtela še naprej…

To morata poskusiti vsaj enkrat …

Romantični gurmanski spolni odnos

Predigra je pomembna pri tistih, ki prisegajo na gurmanski spolni odnos.
Predigra je pomembna pri tistih, ki prisegajo na gurmanski spolni odnos.

Gurmanski spolni odnos nima zveze s hrano, edina povezava je čas. Za pripravo dobre hrane si morate namreč vzeti čas, prav tako za to vrsto spolnega odnosa. Poskrbeti je namreč treba za vsako malenkost. Zase, za vzdušje, za okolje. Predstavljajte si sobo, osvetljeno s svečami, čutno glasbo v ozadju …

Skozi dan gradite vročico, in ko bo nastopil večer, boste vso to spolno napetost, ki se je kopičila skozi dan, začeli sproščati s predigro in zadevo dokončali s čutnim in dolgotrajnim gurmanskim spolnim odnosom. Ker vemo, kako zaposleni ste, vam svetujemo, da ta spolni odnos prakticirate vsaj enkrat mesečno.

Spolni odnos na hitro

Pustite poželenju prosto pot in si svojega moškega vzemite tukaj in zdaj
Pustite poželenju prosto pot in si svojega moškega vzemite tukaj in zdaj

Številne ženske imajo predsodke pred hitrim spolnim odnosom, ki se ga je v angleškem jeziku prijelo ime “quickie”, saj mislijo, da bodo ožigosane s pohotnico ali celo vlačugo. Pustite poželenju prosto pot in si svojega moškega vzemite tukaj in zdaj.

Naj gre za spolno občevanje ali oralni spolni odnos, se mora ta zgoditi hitro. Lahko ga tudi stisnete v natrpan urnik ali ga izvedete tam, kjer je to prepovedano, kar mu da dodaten draž. Vzame le nekaj minut in bi ga morali prakticirati, kadarkoli in kjerkoli se ponudi priložnost. Pazite le, da vas pri tem ne zalotijo.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!