To pravi najbolj poznana astrologinja: samo ta 3 astrološka znamenja so res posebna

Si rojen v temu znamenju zodiaka? Potem si res poseben!

Foto: envato

Ta najslavnejša astrologinja na svetu je bila mnenja, da so samo 3 astrološka znamenja resnično posebna!

Džuna Davitašvili je bila najbolj priljubljena jasnovidka vseh časov, v Sovjetski zvezi pa so jo oklicali za fenomen. Ukvarjala se je tudi z zdravilstvom in zdravila znane ljudi. Seveda je Džuna posegla tudi na področje astrologije in po njenem mnenju so samo 3 astrološka znamenja zares posebna, in pod tem znamenjem so rojeni ljudje, ki lahko osvojijo cel svet.

Lev

Lev je grabežljivec, ki ne le da je pripravljen uničit vse, kar mu pride na pot, temveč zna tudi potrpežljivo čakati. Če ste se že imeli priložnost spoznati s kakšnim levom, potem veste, da lahko zelo dolgo čakajo in da so lahko njihove strateške igre precej naporne. Džuna je opazila, da je ravno ta njihova sposobnost nekaj neverjetnega. Gre lahko namreč za leta in leta doslednega in jasnega pričakovanja trenutka, ko bodo pripravljeni na niz aktivnost, ki jim bo prinesel končno nagrado. Levi prav tako nikoli ne odnehajo, tudi če niso uspeli. Naredili si bodo nov načrt in šli dalje. Sposobnost tega znamenja, da prevzame kontrolo nad sabo, je preprosto neverjetna.

Džuna je prepričana, da med zares posebna znamenja sodi tudi lev.
Džuna je prepričana, da med zares posebna znamenja sodi tudi lev.

Oven

Življenje ovna je vrtiljak, in to zaradi njegovega posebnega značaja. Predstavniki tega znaka, kot je verjela Džuna, vedno želijo vse naenkrat. A pozabljajo, da življenje ni pravljica in da ne živijo v čudežnem svetu. Po drugi strani pa lahko kombinacija različnih okoliščin poskrbi za podobne rezultate, saj je pripravljenost ovna na vse potrebne žrtve garancija za uspeh. So odprti in iskreni, polni zanimivih trikov in pripravljeni na eksperimentiranje. Z njimi je torej vedno zanimivo.

Ribi

Džuna je verjela, da se to astrološko znamenje podcenjuje. Ribe so resda na začetku tihe, a se je treba zavedati, da se hitro prilagajajo, ne marajo sporov in brez oziranja na druge sledijo svojemu cilju. Čeprav velja, da so to zaprti ljudje, se v njihovi glavi dogaja aktiven proces. Medtem, ko se vi sprašujete, zakaj so tako čudne in oddaljene, ribe hitro analizirajo celotno situacijo in prevzamejo kontrolo nad absolutno vsem. Vedno so korak pred drugimi. Vedo, da se lahko denar zasluži na načine, na katere drugi niti ne bi pomislili, in to je veščina, ki jo ribe učinkovito koristijo.

Posebne so tudi tihe ribe.
Posebne so tudi tihe ribe.

Dodatne Informacije

Kdo je Džuna Davitašvili?

Džuna je že zelo zgodaj opazila, da ima nadnaravne sposobnosti in jih je z leti začela uporabljati za zdravljenje ljudi in živali. V Tbilisiju je končala tudi študij medicine na delavski univerzi, tako da je lahko opravljala poklic zdravnika. V začetku 80. let 20. stoletja je s svojim načinom zdravljenja z rokami postala svetovno znana. Po nekaj letih se je preselila v Moskvo, kjer je sodelovala pri mnogih znanstvenih preizkusih s področja bioloških polj in njihovega vpliva na človeško telo in pokazala izjemne rezultate. Poleg zdravljenja s pomočjo bioloških polj je pokazala tudi dobre rezultate pri preizkusih s telekinezo, saj je brez predpriprav lahko iz Moskve prepoznala okolico skritega človeka, ki se je nahajal v San Franciscu v ZDA. Poleg tega se je njena razpoznava zgodila štiri ure pred preizkusom. Umrla je 8. junija 2015. (Vir: Wikipedia)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!