To se vidi že od daleč: 5 načinov, kako moški pokaže, da je zaljubljen

Foto: IG humanlovers
Zadnjič posodobljeno: :

Ljubezen lahko "vzpostavi red" tudi pri najbolj kaotičnemu moškemu!

Zaradi nje bo postal najboljša možna različica sebe. Ve, da si njegova partnerka to zasluži. Ve, da prave ljubezni ni enostavno nadomestiti. Ve, da če ljubezen njegovega življenja odide, nikoli več ne bo mogel najti ženske, kot je ona.

Ko je moški zaljubljen, je to razvidno iz njegovega vedenja.

Spodaj je pet načinov, kako običajen moški partnerici pokaže, da jo ima rad.

1. Izkazuje spoštovanje

Je temelj za vse, kar sledi. Če moški ne spoštuje ženske, s katero je v zvezi – če jo vidi kot nekaj, kar je le nekaj več kot predmet, ki izpolnjuje njegove fantazije – je ne ljubi. Morda hrepeni po njej – vendar je ne ljubi.

Ko moški resnično ljubi žensko, sta si v njegovih očeh enaka. Zato se do nje ne bo obnašal, kot da bi morala ubogati njegove ukaze, se podrediti njegovim vrednotam in volji. Doživel jo bo kot osebo, ki ima svoje ideje, stališča in občutke, in to bo spoštoval.

2. Je iskren

Preveč je moških, ki si lahko nadenejo zelo prepričljive maske. Povedali bodo vse prave stvari, da bodo videti kot “popolni moški”.

Toda ko moški resnično ljubi žensko, to ni opcija. Ne bo “igral igre” in hodil na zmenke zgolj zaradi fizične povezave. Držal se bo svojih vrednot, četudi ga bodo vlekle v nasprotno smer. Zakaj? Ker pozna vrednost poštenosti v zvezi. Svoje partnerke ne bo zavajal, le da jo bo pozneje razočaral. Ljubi jo, zato je iskren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers)

3. Spomni se na pomembne stvari

Ko je moški zaljubljen, ne pozabi na ključne stvari pri svoji partnerki – na primer, kakšno kavo ima rada in katera je njena najljubša skladba. Seveda se spomni na njen rojstni dan in njune obletnice.

Zakaj se tega ne bi spomnil? Ljubezen je eno najpomembnejših obsesivnih naravnih vedenj človeka. Pravzaprav je to zdravo – dokler je ljubezen vzajemna.

4. Trudi se biti boljši človek

Ljubezen lahko prinese red tudi najbolj “nemarnemu” moškemu. Ne gre za to, da bi partnerko rad navdušil z lažnim vtisom. Pravzaprav jo samo zares ceni in zato bo postal najboljša možna različica sebe.

Z drugimi besedami, ko je moški zaljubljen, si resnično želi postati boljši človek. Ve, da si partnerka to zasluži.

5. Boril se bo

Po raziskavah naj bi imel moški, preden je zares pripravljen na ljubezen, približno šest zvez. Teh šest žensk bo relativno hitro zapustilo njegovo življenje. Roko na srce, verjetno se niti ni preveč trudil, da bi jih obdržal.

Edina ženska, za katero se bo moški boril, je tista, ki jo ima rad. Ve, da prave ljubezni ni enostavno nadomestiti. Ve, da če ljubezen njegovega življenja odide, nikoli več ne bo mogel najti ženske, kot je ona.

Zato se bori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Human Lovers (@humanlovers)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
11 nasvetov, kako se spogledovati na subtilen način kot profesionalec