fbpx

To so najbolj ljubosumni moški horoskopa

Foto: IG @lux_men_fashion

Astrologi so med moškimi izbrali najbolj ljubosumne predstavnike horoskopa. Je med njimi tudi tvoj?

Lev

Predstavnik tega znaka je samozavesten in narcisoiden. V vsem želi biti prvi in edini. Lev ne bo prenašal padca v ozadje ali da ga bo kdo drug zasenčil. Po njegovem mnenju bi morala njegova ženska pripadati samo njemu. Noče slišati, da obstaja lepši in boljši od njega, zato bo pogosto ponorel, če opazi, da partnerka gleda druge moške. Če ste partnerka leva, ste verjetno že vajeni, da mu morate ves čas dajati pohvale.

Rak

Po drugi strani pa rak trpi zaradi nizke samozavesti. Pogosto trpi zaradi dvomov vase in zato svoji partnerki očita napake, ki jih morda ni storila. To se spremeni v pogoste razprave o tem, kje je bila in s kom. Pozorno bo spremljal, kam gredo njeni pogledi in kako se obnaša na javnih mestih. Tak moški se partnerki zameri, ker mu ne pokaže dovolj pozornosti in ljubezni.

Škorpijon

To je strastno in nekoliko nevarno znamenje. Moški, rojen v ozvezdju škorpijona, je prepričan, da bi si moral v celoti lastiti svojo partnerko. Čeprav ima zaupanje vase, ga strah, da bi ga partnerka prevarala, žene v nore ljubosumne izpade. Za to na kakršen koli način manipulira in taktizira, da svojo žensko priveže nase. Če se počuti ogroženega, uporabi vse možne metode, da ji prepreči odhod.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!