fbpx

To so najlepša astrološka znamenja: oni imajo angelsko lepoto

Foto: Atikh Bana / Unsplash

Astrologija pravi, da ima vsako horoskopsko znamenje svoje fizične lastnosti, zato imajo nekateri naravno vitko postavo, drugim pa simetričen obraz.

Torej, poglejmo, katera znamenja veljajo za najlepša!

Ribi – oči, ki jih nihče ne pozabi

Ali so ribe najbolj privlačno horoskopsko znamenje? Da, vsaj tako trdijo astrologi. Po njihovem mnenju je večina najlepših žensk na svetu rojena v tem horoskopskem znamenju. Če jih dolgo gledate v oči, vas bodo očarale v hipu! Oči so njihovo največje bogastvo.

Tehtnica – lepa od glave do pet

Subtilna, prefinjena privlačnost tega horoskopskega znaka je nekaj, kar je nemogoče prezreti. Tehtnica je eno najbolj neverjetnih horoskopskih znamenj, kar jih boste kdaj srečali. Krasijo jih čudoviti lasje, skladno urejene poteze obraza, ki so po mnenju mnogih znak čiste popolnosti.

Lepota ni univerzalna. Foto: Tamara Bellis / Unsplash

Lev – seksi ustnice in popolne prsi

Levi so znani po svoji močni osebnosti in vodstvenih lastnostih, lahko pa so tudi osupljivo lepi. Če ste lev, to pomeni, da ste eno najprivlačnejših znamenj zodiaka. Vaš adut so polne, čutne ustnice in prsi, ki so popolne oblike ne glede na velikost. Pri moških so to močne in mišičaste noge.

Dvojčka – angelska lepota

Znano je, da so dvojčki eno najlepših znamenj zodiaka. Najpogosteje jih krasi angelska lepota, njihov obraz izžareva nenavadno kombinacijo miline in inteligence. To znamenje velja za enega tistih, ki delujejo na okolje kot magnet. Težko se bo zgodilo, da bodo dvojčki, ko vstopijo v sobo, ostali neopaženi.

Vsak je lep na svoj način. Foto: Tamara Bellis / Unsplash

Oven – obraz, ki izžareva toplino

Zaradi polnega obraza je oven eno najprivlačnejših znamenj zodiaka. Je neverjetno ženstven, ima obraz popolnih proporcev, nasprotnemu spolu pa je še posebej privlačen, saj izžareva neko toplino. V kombinaciji z energično naravo in neverjetnim šarmom je lepota tega znamenja neizpodbitna.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!