fbpx

Nova kolekcija H&M za jesen/zimo 2022 nam prinaša pariški šik

Brasserie Hennes

Foto: H&M

H&M kolekcija jesen/zima ponuja modne kose za vse ljubitelje klasičnega modnega videza. Ključni kosi v kolekciji so mini krila, plašči in škornji - od kavbojskih do tistih do kolen. Topli toni oranžne, rdeče in bordo rdeče barve se ujemajo s karo vzorci, osebnost pa v kolekciji dajejo bleščeči dodatki, torbe v slogu makro tote in debele, izrazite pletenine.

Nad novo kolekcijo je navdušena tudi modna ikona in manekenka Naomi Campbell, ki je nastopila v promocijskem videu kolekcije v režiji Bardia Zeinali. Kratki film slavi Pariz, Naomi pa v njem igra pariško modno poznavalko. “Z veseljem sem sodelovala s H&M, saj je video in kolekcijo navdihnilo mesto, ki mi je zelo blizu. Odlična moda bi morala biti namenjena vsem, zato je izjemno, da kampanja to podpira,” je povedala kultna manekenka, ki je zaznamovala modno industrijo zadnjih tridesetih let.

Modni kosi iz nove kolekcije H&M vas bodo spremenili v Parižanke

V sredo, 14. septembra, je kotiček Ljubljane gostil pravo pariško zabavo. V družbi vplivnic Lorelle Flego, Gaje Prestor, Alje Perne in Lili Čadež je v magičnem prostoru zasijala zimskojesenska kolekcija H&M. Klasična, samozavestna, vedno vsestranska. Pariška ulična moda je navduševala povabljene in jih navdihnila za jesensko preobrazbo.

“Brasserie Hennes je izmišljena modna lokacija, ki pooseblja pariško kulturo majhnih tavern in bistrojev, kjer posedajo parižani in tisti na lovu za pristno pariško izkušnjo. Kajti v Parizu za ogled modne piste ne potrebujemo rezervacije v prvi vrsti modne revije prestižnega oblikovalca, čarobnost Pariza resnično pride do izraza prav na ulicah tega večnega mesta,” dodaja Valeria Četić, predstavnica H&M Slovenija.

Kolekcija je v izbranih poslovalnicah H&M v Sloveniji in na spletni strani hm.com na voljo od 15. septembra.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!