To so napačni signali, ki jih pošiljaš moškemu, ki ti je všeč in s katerim si dejansko želiš biti!

Všeč vam je, a ne veste, ali ste tudi vi všeč njemu.

Nihče od vaju ne želi narediti prvega koraka. Vi ste prepričani, da se mora on bolj potruditi in vam pokazati, da ga zanimate. On pa od vas ne dobi pravi znakov, da vam je všeč. Obojestranska sramežljivost in negotovost vas lahko dolgo vrtita v krogu in na koncu preprečita, da bi bili skupaj z osebo, ki vam je všeč. Kajti slej ko prej bo nekdo bolj odločen, da si bo upal tvegati ter pokazal zanimanje in pobudo za njih.

Preberite, kateri so lahko napačni signali, ki jih pošiljate moškemu, ki vam je všeč.

Držite ga v prijateljski coni

Težko je prečkati cono prijateljstva, saj je zelo udobna in vam omogoča, da nekoga bolje spoznate in z njim vzpostavite stik ter skupne aktivnosti. Če moškega, ki vam je všeč, odvračate tako, da z njim ravnate kot s prijateljem, si morda nikoli ne bo upal zapustiti prijateljske cone in vas vprašati …

Pripovedujete mu o drugih moških

Mogoče ga poskušate pripraviti do tega, da bi bil ljubosumen. Da bi videl, da ste zaželeni in da lahko izbirate. Če je spodoben moški, se bo verjetno umaknil. Mislil si bo, da vam ni všeč, ali pa da vas zanima eden od tistih, o katerih govorite in njega vidite le kot prijatelja.

Pritožujete se, kako sovražite zmenke

Če želite, da on to razume na način, da vas zanima resna ljubezen in da ste utrujeni od površnih sodobnih zmenkov, mu to povejte. Kajti on bo vaše pritoževanje dojel dobesedno in ne bo hotel biti še ena oseba, ki vas moti in utruja.

Pritožujete se, kako sovražite zmenke.

Pol časa flirate, pol časa pa ste na distanci

Ko se počutite, da ste obtičali, posežete po prijatelju in mu pošiljate mešane signale – edino, v kar je lahko prepričan je, da ste neuravnoteženi in da ne veste, kaj si želite. Še posebej, če se spogledujete, ko ste pod vplivom alkohola. Kako vas lahko jemlje resno?

Do drugih se obnašate enako, kakor do njega

Če vsakomur dajete pohvale in se obnašate intimno, se ne bo počutil posebnega, ko boste to počeli z njim. Tako, kot si želi biti ženska posebna za moškega, tako si tudi on si želi biti poseben – torej da z njim ravnate drugače, kakor z drugimi.

Z njim se družite samo v skupini

Če se ne videvata sama, ampak le v družbi, potem ste del ekipe, prijatelja. Morda se počutite bolj sproščene, ko so prisotni drugi, vendar mu to daje zmedene signale, saj vodi do zaključka, da vas ne zanima na tisti poseben način.

Z njim se družite samo v skupini.

Ne pošljete prvi sporočila (in ne kličete prvi)

Mogoče se držite recepta, da ženska ne bi smela prevzeti pobude in čakate, da on pokliče prvi, ali pa ste resnično razočarani nad razmišljanjem in pošiljanjem sporočil. Če ne odgovori več dni in tudi vi ne, je edino, o čemer lahko razmišlja, da sploh ne pomislite nanj.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Datum rojstva razkriva vašo ljubezensko usodo: ugotovite, kdaj vas čaka srečanje s sorodno dušo!