fbpx

Ideje za darila za par: nagajiva darila, šaljiva darila in darila, ki proslavijo ljubezen

Kaj kupiti paru - izvirna darila za pare

Če nimate ideje za darila za par oziroma kaj kupiti paru, ste prišli na pravi naslov. Za vas smo izbrali izvirna darila za pare, ki so nagajiva, šaljiva, uporabna in pa seveda takšna, ki proslavijo ljubezen para.

Se sprašujete, kaj kupiti paru, kje najti izvirne ideje za darila za par? Za vas smo zbrali nekaj idej, ki jih lahko pridno pokoristite in tako razveselite par v svoji družini ali družbi. Izvirna darila za pare smo razdelili na tri kategorije – nagajiva, šaljiva in zabavna darila za par, ljubezenska darila za par in pa uporabna darila za par – s čimer bo morda vaša odločitev, kaj kupiti paru, lažja!

Namig: V kolikor želite dodatne popuste Amazon Prime, nižjo poštnino ter dostop do digitalne knjižnice filmov in knjig, vam svetujemo, da se včlanite v Amazon Prime.
REGISTRACIJA IN PREIZKUS – AMAZON PRIME

Kaj kupiti paru? Izvirne ideje za darila za par

Nagajiva, šaljiva in zabavna darila za par

Če želite par malce pohecati ali pa mu podariti nekaj zabavnega, potem razmislite o posterjih z idejami za zmenke ali posterji za poredne pare, kjer jih vsak dan čaka ena poza kamsutre, zabavne igre, knjige, kjer jih čaka veliko nagajivih nalog (večina med rjuhami), puzle ali pa DNK-test, s katerim boste odkrivali svoje prednike.

Zadnja posodobitev 2023-01-10 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Ideje za najboljša darila za ženske (zanjo): super darila, ki vas ne bodo udarila po žepu

Ljubezenska darila za par

Med pari živi ljubezen, zakaj ne bi tega povedali tudi za darilom? Lahko jim poklonite dnevnik, v katerega bosta vpisovala svoje dogodviščine, set romantičnih skodelic, kuharsko knjigo za dva, morda ljubezenski stol, s katerim se bosta podala novim avanturam naproti, morda set za mavčne odlitke … Idej kar ne zmanjka!

Zadnja posodobitev 2023-01-10 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Ideje za darila za moške pod 50 evri: 70+ idej za darila, ki ga bodo res razveselila

Uporabna darila za par

Med ideje za darila za par smo seveda uvrstili tudi uporabna darila, kot so posteljnina, pametni zvočnik, urbani vrtiček, sobno kolo, topli kopalni plašči, set za ustvarjanje galerije na steni (“gallery wall”) in še kaj boste našli.

Ni izdelkov za prikaz!

Darila za ženske pod 50 evri: 70+ idej zanjo

Nakupi brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV – lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost, v kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna, z njo pa pridobite posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Ideje za izvirna darila za ženske (zanjo): popolnoma jo presenetite!

Ideje za izvirna darila za moške (zanj): 10+ res zanimivih idej

Dodatne Informacije

Članek lahko vsebuje partnerske povezave.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.