fbpx

To so nove serije 2021, ki se jih najbolj veselimo!

Katere so nove serije 2021, ki nas bodo dobesedno prilepile na male zaslone?

Novo leto 2021 – nove serije 2021! Za vas smo izbrali nekaj serij, ki so jih boste zagotovo z veseljem ogledali, saj prinašajo pravo mero sprostitve, pa tudi napetosti, ki vas bo držala pred zaslonom. V nadaljevanju vas tako čakajo tako nove serije 2021, kot tudi serije, ki se letos vračajo z novimi sezonami.

Lupin

Netflix

Ta francoska koprodukcija je navdihnjena z zgodbami “kavalirskega tatu” Arsèna Lupina, v njej pa glavni junak išče pravičnost in maščevanje za svojega očeta.

Serija bo na sporedu od 8. januarja.

Tiger

HBO

Dokumentarec v dveh delih podrobno razkriva športni vzpon, padec in legendarno vrnitev slavnega igralca golfa Tigerja Woodsa. Prinaša še nikoli videne arhivske posnetke ter intervjuje z nekaterimi ljudmi, ki ga najbolje poznajo.

Serija bo na sporedu od 11. januarja.

Flack

Amazon

Flack je dramska serija o strokovnjakinji za odnose z javnostjo Robyn, ki dela v londonskem podjetju. Robyn je pri svojem delu zelo učinkovita in njena sposobnost, da svoje slavne stranke spravi iz potencialno neprijetnih situacij, je brez primere. A na žalost se ta njena sposobnost ne prenaša v njeno zasebno življenje.

Serija bo na sporedu od 22. januarja.

Fate: The Winx Saga

Netflix

Priljubljena otroška animirana serija bo dobila svojo igrano različico z nekoliko starejšimi glavnimi junaki, torej bojevniki, ki branijo svet pred različnimi hudobnimi silami. S pomočjo svojih prijateljev in ljubezenskih interesov se s supermočmi borijo z različnimi nadnaravnimi zlikovci.

Serijo bo na sporedu od 22. januarja.

Firefly Lane

Netflix

Ko se Tully in Kate srečata pri 14 letih, si ne bi mogli biti bolj različni. Ko pa ju tragedija združi, sta povezani za vse življenje – za vedno neločljivi najboljši prijateljici. Skupaj doživita leta vzponov in padcev, zmag in razočaranj in ljubezenski trikotnik, ki preizkuša njuno prijateljstvo. Toda skozi desetletja njuna vez ostaja – vse dokler se ne soočita z ultimativno preizkušnjo.

Serija bo na sporedu od 3. februarja.

Shadow and Bone

Netflix

To je težko pričakovana priredba serije romanov za najstnike avtorice Leigh Bardugo. V svetu, polnem čarovnije in teme, sledimo mladi bojevnici, ki v sebi odkrije moč, da reši vse, vendar le, če preživi zle spletke, ki so ji namenjene. Po drugi strani pa obstaja superinteligenten najstnik, ki mora sestaviti ekipo, da iz varovanega zapora reši znanstvenika.

Serija je napovedana za april 2021.

The Nevers

HBO

Serija The Nevers se bo osredotočala na skupino viktorijanskih žensk z nadnaravnimi sposobnostmi.

Serija je napovedana za poletje 2021.

Dexter

Showtime

Dexter 2021

TV-mreža Showtime je napovedala deset epizod, oboževalci pa naj bi premiero dočakali letos jeseni. Pa zgodba? Zaenkrat je ta še zavita v tančico skrivnosti. Drama sicer obljublja, da se bo zgodilo deset maščevalnih pobojev, zato se zdi, da se Dexterjevo skrivno življenje ni ravno izšlo po načrtih.

Serija je napovedana za jesen 2021.

Lord of the Rings

Amazon

Gospodar prstanov

Ekipa nove ekspanzivne serije Lord of the Rings je pred kratkim ponovno zagnala produkcijo na Novi Zelandiji, kar pomeni, da obstaja upanje, da bo serija na Amazon prišla še letos.

Serija je napovedana za drugo polovico leta 2021.

Nine Perfect Strangers

Hulu

Melissa McCarthy in Nicole Kidman

Nicole Kidman bo ponovno združila moči s piscem serije Big Little Lies Davidom E. Kellyjem, v priredbi še enega romana Liane Moriarty. Nine Perfect Strangers je postavljena v odmaknjeno zdravilišče, kjer morda niso vsi takšni, kot se zdijo – obetavna predpostavka, ki nas bo skupaj z zvezdniško zasedbo (Melissa McCarthy, Regina Hall, Samara Weaving) prilepila pred male ekrane.

Serija naj bi prišla na spored v letu 2021.

Inventing Anna

Netflix

Julia Garner bo Anna Sorokin.

Inventing Anna obljublja, da bo izsledila zgodovino Anne Sorokin in razložila, kako je 22-letnici, rojeni v Rusiji, uspelo del newyorške elite pretentati, da je bogata naslednica z imenom Anna Delvey.

Serija naj bi prišla na spored v letu 2021.

American Crime Story: Impeachment

FX

Monica Lewinsky je producentka tretjega dela antološke serije American Crime Story, ki bo sledila zgodbi o spolnem škandalu Billa Clintona. Izvršni producent Ryan Murphy je dejal: “Zaslužila si je pravico, da lahko pove svojo zgodbo na način, kot si želi povedati.” Beanie Feldstein igra Monico Lewinsky, medtem ko Clive Owen prevzame vlogo Billa Clintona.

Serija naj bi prišla na spored v letu 2021.

The Underground Railroad

Amazon

Omejena serija opisuje potovanje mlade Core, ki se poteguje za svobodo na plantaži na jugu. Potem ko Cori uspe pobegniti iz nasada v Georgi zaradi govoric o “podzemni železnici”, Cora ne odkrije zgolj metafore, ampak dejansko železnico, polno inženirjev, ter skrivno mrežo tirov in predorov.

Serija naj bi prišla na spored v letu 2021.

Opravljivka

HBO Max

Dolgo pričakovana nadaljevanje Opravljivke se končno vrača na pravo pot po zaustavitvi produkcije zaradi pandemije COVID-19. Pri seriji sodelujejta izvirna soustvarjalca Josh Schwartz in Stephanie Savage ter obljubljata, da bo serija ponudila pogled na to, kaj se je spremenilo – in kar še ni – v elitnih krogih zasebnih šol na Upper East Sidu.

Serija naj bi prišla na spored v letu 2021.

Halston

Netflix

Ewan McGregor kot modni oblikovalec Halston

V vlogi modnega oblikovalca Halstona bo nastopil Ewan McGregor. Omejena serija producenta Ryana Murphyja naj bi sledila Halstonovemu vzponu in padcu v newyorškem modnem svetu.

Serija naj bi prišla na spored v letu 2021.

Serije, ki se vračajo z novimi sezonami v 2021

Januar

Cobra Kai (Netflix)
Dream Home Makeover (Netflix)
Dickinson (Apple TV+)
Disenchantment (Netflix)
Servant (Apple TV+)
Batwoman (The CW)
Riverdale (Netflix)
Blown Away (Netflix)
Jurassic World: Camp Cretaceous (Netflix)
Snowpiercer (Netflix)

Februar

For All Mankind (Apple TV+)
The Walking Dead (AMC)

Marec

Station 19 (AMC)
Talenti v belem (ABC)

Datum še ni znan

Dynasty (Netflix)
Deklina zgodba (HBO)
Ozark (Netflix)
Good Girls (Netflix)
American Horror Story (The CW)
What We Do In the Shadows (FX)
Pose (FX)
Brooklyn Nine-Nine (Netflix)
Succession (HBO)

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!