Serija Dexter se v 2021 vrača!

Nabrusite nože, serija Dexter se v 2021 vrača!

Res je, leto 2020 je najverjetneje najslabše leto doslej, a očitno ne za oboževalce serije Dexter. Ta se namreč vrača – v naslovni vlogi naj bi ostal Michael C. Hall, prav tako pa naj bi za scenarij ponovno poskrbel Clyde Philips.

TV-mreža Showtime je napovedala deset epizod, produkcija naj bi se začela v začetku leta 2021, premiero pa bi oboževalci dočakali jeseni naslednje leto. Pa zgodba? Zaenkrat je ta še zavita v tančico skrivnosti. Drama sicer obljublja, da se bo zgodilo deset maščevalnih pobojev, zato se zdi, da se Dexterjevo skrivno življenje ni ravno izšlo po načrtih.

“Dexter je posebna serija, tako za milijone oboževalcev po svetu, kot tudi za Showtime, saj nam je prav ta prelomna serija pomagala, da smo našo mrežo postavili na svetovni zemljevid,” je povedal Gary Levine, sopredsednik zabavnega programa za Showtime. “Ta edinstven lik bi lahko oživili le, če bi našli kreativo, ki bi bila resnično vredna te briljantne serije. No, z veseljem sporočam, da je Clydu Phillipsu in Michaleu C. Hallu uspelo, tako da komaj čakamo, da serijo posnamemo in pokažem svetu.”

Sami ne bi mogli povedati bolje – spomnimo se, serija o našem naljubšem morilcu morilcev se ni ravno končala na visoki ravni, oboževalci pa so bili razočarani. Zato smo še toliko bolj veseli, da bomo Dexterja v 2021 ponovno videli.

Michael C. Hall je sicer vseh osem sezon igral naslovnega junaka, medtem ko je Clyde sodeloval le pri prvih štirih sezonah, ki so bile, roko na srce, najboljše. Zato od naslednjih desetih epizod pričakujemo enako energijo. Zraven Halla in Phillpsa naj bi se na male ekrane v Dexterju 2021 vrnili še John Goldwyn, Sara Colleton, Bill Carraro in Scott Reynolds.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Filmi, ki jih je najbolje gledati takrat, ko si utrujen in imaš mačka